Bu şirketi şu an sektoru ile değerlendirirsek yataş ile kiyasliyoruz değil mi?, bunda mutabık olduğumuzu düşünüyorum.
Yataş bir yılda bugünkü hale gelmedi, eski topikte yataş ile ilgili yazılarımı (2011-2014 ) bulabilirsiniz. 2011'den beri yataş 0.80'lerden buralara geldi. 42 mln. Sermayeli bir şirket ve şu an yıllıkta 65-70 mln. kâr getiren bir şirket haline geldi.
Şimdi gelelim kelebeğe, 210 mln. Sermayeli bir şirket ve eski sermaye 50 mln. , Birleşme sonrası yeni sermayeye ulaştı. ilgi çekmesi 2016 olmalı Yabancı fon 1.35' ten bir miktar alınca başladı. pd/dd olarak aynı seviyede görmüyorum ama bu demek değil ki hisse gitmez, yükselmez. Onunla ilgili de bir fikrim var ama kimseyi yönlendirmemek adına o bana kalsın.
Fakat demek istediğim burada bir yataş performansından bahsedebilmemiz için mesela 2020 projeksiyonunda 200 - 300 mln. kâr potansiyeli görebiliyormusunuz?
Cevap evetse sorun yok ayrıntılar daha sonra konuşulabilir ama benim fikrimi sorarsanız o rakamları en azından bahsettiğim dönem için ulaşılabilir görmüyorum. Saygılarımla..
tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
Yer İmleri