Sayfa 569/773 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 6183 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. dün satılan herşeyi alan şeker di öyle gözüküyordu ama şeker eksilmiş
    yabancı tamamını almış gibi bir durum var
    ben mi yanlış anlıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    ustam son 1 haftalık ve 1 aylık olarak ta atar mısın lütfen karanlık günüme bir ışık oldun

3.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    İki yıl önce Vestel marka bir bulaşık makinesi aldım. Daha önce elekrolux marka vardı. Çok memnundum ama sepetinde paslanma vardı orjinalini bulamadım çünkü 12 yillikti ama ilk günkü gibi parlıyordu her yeri.ustelik sepeti benim tıka basa doldurma sırasında zorlamayla olmuştu.

Ama bu aldığım 'hurda' ilk gunden su koyverdi. Üç kez servis geldi çözdü. Yakın zamanda iç kapağı ve üst bağlantı yeri paslanmaya başladı servis çağırdım 'normal' diye rapor tuttular.

Dünya markamiz bu kafa ve kalitede yani...

Aynı piyasada benzer ciro ve satış rakamlarıyla geçen yıl aynı karı elde eden Arçelik 1 kusur milyar kar açıklıyor Dünya markamiz karını azaltıyor...

Tahta iki üç tane namlı pisliğin elinde oyuncak olmuş, borsa yıkılırken yüzde otuz gidiyor cosarken yüzde 30 düşüyor...

Temettü olayına gelince zaten yüzde 80 civari şirketin elinde yani parayı patron cebe atacak 4 bana 1sana hesabı... ( Soylemedi demeyin hisse az gitsin patron derinlik arttıracağim ayağına elindeki mali yatırımcının üstüne yıkar...)

El cavap bu hisseden bir yol olmaz...
    Zorlu holdıng vesteli 1,,5-2 tl den %15 ini piyasadan yıllar önce toplamıştı. Adam topladıklarını borsa kotundan çıkarmadı. Elbette fiyat yükseldikçe peyder pey onları da satacak. Sanki bir akıllı biziz. hisse 5-6 yıl önce 1,5-2 tl lerde sürünürken patron alırken küçük yatırımcı satıyordu. EE şimdi KY alıyor dogaldır ki patron satacak. vestel bu yıl ödediği temettü yü her yıl versin, varsın patron satsın. nasıl olsa bu düzenli temettüye gelen kişi çıkacaktır

4.  Alıntı Originally Posted by fabrica Yazıyı Oku
    usta son 1 haftalık takası da atar mısın çok acaip şeyler oluyor
    Buyrun

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    bu duruma yorumu olan var mı? şeker dün alıcı durumdayken takasta ekside ve yabancı tüm malı dün için toplamış gözüküyor
    ne düşünüyorsunuz bu garip durum için

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Bu gozle SEA’nin attiklarina alistigi icin tam anlayamadi tabi

Citi ve Deutsche alimdayken seker satista gozukuyo zannediyorum. Epeydir alis tarafindan bunlar yoktu

7.  Alıntı Originally Posted by KMO Yazıyı Oku
    Bu gozle SEA’nin attiklarina alistigi icin tam anlayamadi tabi

Citi ve Deutsche alimdayken seker satista gozukuyo zannediyorum. Epeydir alis tarafindan bunlar yoktu
    garip olan alıcının şeker gözüktüğü günde
    takaslara bakında şeker - yabancı +
    ve uzun zamandır deli gibi satan yabancı uzun zaman sonra artıda ama kağıt düşüyor

Sayfa 569/773 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •