Sayfa 569/1002 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    4 Tane trol nöbette, Cafer zıçınca bez bağlayacaklar.
    Reha beni hangi sınıfa koyuyorsun

2. "eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi seçin." demiş.

bir de şunu demiş:

'' ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum.
    benim manevi mirasım bilim ve akıldır.
    zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
    böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur.''

-Mustafa Kemal Atatürk-
    ''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reha beni hangi sınıfa koyuyorsun
    Buraya epeydir gelmedim, sınıflandırma yapmam yanlış olur, ama şimdilik siz yoksunuz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsan ister istemez korkuyor.

Gecenin bu saatinde bu afeti nereden buldun Viob ailesi kışa kalabalık girecek sayende

Hey gidi günler hey Vefa deyince bu aklımıza gelirdi, şimdi sosyal bilmem neyin bilmem nesi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    sn Ariston bu şarkı sizin için.
    https://www.youtube.com/watch?v=hG-CYFyKuxw
    Bir kişinin değeri nelere sahip olduğu ile değil nelerden vaz geçtiği ile ölçülür diye belki bir söz vardır. Eğer yok ise durumumuz yaş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Güneysu affınıza sığınarak bir şey söyleyeyim. Din konusu Mısırlılar da Emevilerde Romalılar da hep sorun olmuştur. Sorun din adamları sıfatıyla ekonomik ve özel pay almak isteği. Dini buna göre yontarak kendilerini gire sınıf oluşturması.

Pope Francis prostrated himself on the floor of an empty St. Peter's Basilica to pray at a scaled-down Passion of the Lord service commemorating Jesus' last hours of life and his crucifixion https://reut.rs/2Rrh8QE

Sayfa 569/1002 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •