Sayfa 569/610 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579 ... SonSon
Arama sonucu : 4875 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Temettüler karşılıklı iştirak nedeniyle büyük ölçüde grup içi kalıyor. Holding bu yıl yaklaşık 70 milyon Euro temettü dağıtmış. Sağlıklı bir malî yapıya işaret olarak görüyorum, sürdürülebilir bir dağıtım olabilir. Monrol işlemi kesinleşince, Ayazağa çalışmaları tamamlanınca mali yapı daha da kuvvetlenecektir. Gensents'nın mali yapıya pozitif katkı yapmasını beklerim. Spekülatör ne yaparsa yapsın. O'nun hikayesiyle uzun vadeli yatırımcıların isteği aynı, pay sayısını arttırmak!

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Temettüler karşılıklı iştirak nedeniyle büyük ölçüde grup içi kalıyor. Holding bu yıl yaklaşık 70 milyon Euro temettü dağıtmış. Sağlıklı bir malî yapıya işaret olarak görüyorum, sürdürülebilir bir dağıtım olabilir. Monrol işlemi kesinleşince, Ayazağa çalışmaları tamamlanınca mali yapı daha da kuvvetlenecektir. Gensents'nın mali yapıya pozitif katkı yapmasını beklerim. Spekülatör ne yaparsa yapsın. O'nun hikayesiyle uzun vadeli yatırımcıların isteği aynı, pay sayısını arttırmak!
    Katılıyorum, monrol 3. Çeyrek içinde onaylanır para kasaya girer diye düşünüyorum bu sayede 3. Çeyrek diğer pek çok şirketin aksine iyi olabilir ama yeni satın alma olabilir ancak Monrolden gelen para sanıyorum onun değerlemesinden yüksek olacağı için her hal ve karda iyi olacak gibi ama kısa vade konuşmuyoruz. O yüzden yanlış anlaşılma olmasın.

Bütün endeksi taşıyan hisseler göçük sanayii hisseleri sadece bankacılık top noktadan yüzde 25 aşağıda .

Bakslım 2. Çeyrek nasıl gelecek yarın son gün erteleme olmazsa...

Sistematik tarzda yukarıdan sat aşağıdan al işlemlerini sürekli tekrarlayarak hisse üzerinde hakimiyet kurma manipülasyonl hissedeki oyun aynen devam ediyor.
    Ben orta uzun vadeli yatırımcı olaraj bunları gülümseyerek izliyorum.Siz kimi kandırıyorsunuz!Kendinizi ancak.

Bu hissede sabır sabır.Sonunda çok iyi yerlerde olması güçlü muhtemel.

Hisse fiyatını her gün yaklaşık 1 TL aşağı çekiyorlar.Bu durum devam edecek gibi görünüyor.Gözlerini karartmışlar
    hiç bir şeyi görmüyorlar.Manipulsyona devam.

Yatırımı zamanında yeterince topladığı için fiyatını çok aşağı çekmiyor.Yatırımın fiyatı ilaca göre şu anda bile en az iki kat yukarıda!

İlaçta onlarda biliyor ki beklenti ,potansiyel yüksek.

Spek...işini çook iyi biliyor!

Borsa genel yataya yakın dar bir aralıkta dengelenmesine rağmen ilacın neredeyse her gün %1-2 aşağı gitmesi bu hissede ki manipulasyonun diğer bir göstergesi olarak düşünüyorum.

Kesinlikle niyetleri kötü.Hisse dahada aşağılara gelecek görünüyor.Belki de yeniden 35 li seviyeler görulebilir.Kararlı orta uzun vade yatırımcıları bıktırıp uzaklaştırmak niyetleri olduğunu düşünüyorum Manipulasyon hızlandı!

Teknik anlamda ilk plan da 41,5-42 seviyesine kadar bir geri çekilme olacağını düşünüyorum.

Takip ederek herkesin kendi kararını vermesi en doğru olanıdır.

Sayfa 569/610 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •