Sayfa 569/1003 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop LXIII

1. KAP: NTHOL [ ] NET HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1409827

Bağlı ortaklığımız Merit Kıbrıs Turizm Ltd.'in işletmesi
    olan Merit Crystal Cove şans oyunları salonuna ilave yaklaşık 1.100 m2 alan eklenmiştir. Merit Crystal Cove şans oyunları salonu
    içerisinde 412 adet oyun makine sayısı, 129 adet yeni makine ilavesiyle 541
    adete çıkartılmıştır. Mevcut oyun masa sayısı ise 58 adet olup değişmemiştir.

Merit Crystal Cove şans oyunları salonuna ilave edilen kısım
    22.Mart.2025 tarihinde faaliyete geçerek hizmet vermeye başlayacaktır.

Net Holding yeni yatırımları ile büyümeye devam etmektedir.

2. Yahu aylar öncesi zaten 8500 kırıldıydı
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Ne oldi Paşinyan..8500 tutar diyen var mı daha
    Meşgul, pişmaniye yiyor, döner sanırım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kimse güvende değil dayucuğum heran kapı çalınır parana çökerler, o yüzden çok dikkat ediyorum
    Ben bağışımı düzenli yapıyorum
    Reis hazır bağış yapmaya alıştın kesenin ağzını açtın. Fakir fukaraya losev ve patilere de yardım ediver

5. Yahu ,vobyvade bu hafta 12561-9995 gördü ..bunca sene vobcuyum böyle bir marjı hayatımda görmedim...vade girişi de çok entersandı ..non-stop 130bin point aldı ...

Ama ben bunu bedirriyie dedim ..fol yok yumurta yok ,her şey berbat niye böyle yükseldi dedim ..abi olur böyle şeyler dediydi

Şimdi 10159
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kendi adına konuş dayu
    Şort yapan ihya oldu
    Kendi adıma ve katırcı adına konuştum zaten yazıları dikkatlı oku ..yol yorgunusun bi şey demiyorum sana

Şort yapan ihya olandan bi pozisyon açılış-kapanış rakamı yazandan alıntı yapar mısın bizahmet
    Hayat hoş gerisi boş

7. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 208 kişi okumaktadır. (49 üye ve 159 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, 1selm, ada1, ajfa+, ALPER+, alyel, AmigoOrhan, Ayasofya 2005+, Calibra, cemalbb, cennetyolu+, cokcok, conan, e.yegen+, Ebrar+, el turco+, EMLAK, emregunes, esozcan, Fame, ilke63, işçi74, kalekale, KARADUMAN, Karax, keremalkm+, KısaVade, lunatic, Maacit+, Master_Kamaji, mistyimage, mrtblgn, mustaf2231, nohut+, nurettinduzenli, orpotu, pisyedili01+, pit+, rasit, sindoma53, snob77, suheyl, theosos, Vallis, viopva, yak, YakupK, şahit

Topiği açtı herkesi batırdı şimdi ortada yoook ..çıtakkk dayuuu nerlerdesin
    Hayat hoş gerisi boş

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çıkın balya balya para kulelerini millete izah edin. Yapamıyorsanız bağırarak çağırarak sokakları terörize ederek vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmayın." ayakkabı kutularından bahsediyo galiba

Sayfa 569/1003 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •