Sayfa 57/469 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 449 - 456 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Sn. Murat Doğan başvuru yapmış da olabilir olmayadabilir mahkemeye gidebilir gitneyedebilir hatta Müjdat la birlikte olup sırf bizi bakın biri itiraz etti onu bekleyelim diye oyalamak niyetinde de olabilirler. Lütfen bimere cimere ve spk ya mail atın yarın çok geç olabilir. Genpower kapanınca arayan herkes o kadar pozitiftiki 1-2 aya açılacak yazıyı hazırlıyoruz falan... Şimdi 6 ay oldu hala birşey yok . Madem bu hisse tamamen bizde biz hakkımızı arayacağız. Yasal süreleri kaybetmemek adına başvuru yapmamış olanlar lütfen sizde başvurun.
    Ancak alçak insanlar bu kadar terbiyesizlik yapabilir. Sayın yatırımcı sana acıyorum.. Beni Müjdatla aynı yazıya nasıl sıkıştırırsın ben onla aynı şehirde yaşadığıma bile utanırken ..
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2. Murat bey mahkemeyle ilgili haberlerinizi beklioz. Ama tahminim yine ertelenecegi yonunde yuzde 90. Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Alçakta terbiyesizde aslında Müjdatla birlikte olup değilmiş gibi davranıp burada gerçek mağdurları kandırıp sömürmeye devam edenlerdir. Ben hep net oldum 3 farklı Nickle yazmadım. Organize olup bir grupla manüplasyon yapmadım. Amor nickini kullandığında fiyatı yukarı çekip ekipçe yok oldunuz. Sonra Arog oldun fiyatı yukarı çektiniz yok oldunuz. Buna rağmen terbiyesizlik yapan gerçek mağdurlar öylemi? Kim ne yazarsa yazsın Lütfen spk ya yazın itiraz edin. Genpower de birlik kurulamadı bari bunda kurulsun.

Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Alçakta terbiyesizde aslında Müjdatla birlikte olup değilmiş gibi davranıp burada gerçek mağdurları kandırıp sömürmeye devam edenlerdir. Ben hep net oldum 3 farklı Nickle yazmadım. Organize olup bir grupla manüplasyon yapmadım. Amor nickini kullandığında fiyatı yukarı çekip ekipçe yok oldunuz. Sonra Arog oldun fiyatı yukarı çektiniz yok oldunuz. Buna rağmen terbiyesizlik yapan gerçek mağdurlar öylemi? Kim ne yazarsa yazsın Lütfen spk ya yazın itiraz edin. Genpower de birlik kurulamadı bari bunda kurulsun.
    kısa yazacağım. Benim hakkımda kim öyle düşünüyorsa Türkiye Cumhuriyetinin Savcıları şu an koltuklarında Dilekçe bekliyorlar gidip başvurursun araştırıllar haklıysan gereğini yaparlar. Evet Amor benim ama hiç bir zaman manüplasyon yapmadım. MKK kayıtları orda ilgili kanun adamları incelerler başvurursan. Araoğ a gelince Amor rumuzu engellenince resimleri sisteme atmak için 1 kereliğine kullanılmış rumuzdur ondada manüplasyon yapılmamıştır. Ben GENYH Her zaman sadık kaldım Hiç bir yatırımcıyı arkamdan sürükleyip şunu al bunu sat demedim. Ben dava adamıyım davamıda dünyanın neresinde olursa olsun gücümün yettiği kadar savunurum. Sen yatırımcı yarın ilk işin savcıya gitmek olsun Gitmiyorsan Alçaksın Bende insanları kandırmışsam bende alçağım. Murat DOĞAN
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 10-05-2017 saat: 15:31. Sebep: imla
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

5. murat doğan yazmadığına göre mahkeme kötü mü karar verdi iflas mı etti genpower jenaratör

6. Ağzını hayır aç birader. şu mübarek kandil günü inşallah güzel haberler duyarız.

7. hitit holding haber göndermiş spk ya borsa dışı şirketler bölümünde hemde olumlu haber göndermiş şirket hisselerini 0.10 kuruştan devretmiş birine bundan sonra borsaya gireriz diyor haberde ula bu şirket ne yapıyor hitit ne yapıyor arada dağlar kadar fark var biri bitmiş şirketi borsaya taşımak isterken hitit holding yani borsaya gelmek istiyor ama buda borsadan atıldığı gibi bir de iflas davası ile batmaya çalışıyor bu gen power jenaratör ile

8. Murat bey rica etsem mahkeme sonucu ile ilgili bir bilgi paylasabilirmisiniz?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 57/469 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •