Sayfa 57/312 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 449 - 456 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. Şirket şu an 150 milyon civarı gözüküyor...

6 milyon lota yakın ecyap hisselerinin ederi 150 milyon tl edebilir...

Ecyap inşaat sektörü şirketi....her yıl büyüyen şirket...

İntema'nın...borsa kotundan çıkartılan ecyap şirketinde...% 5'e...yakın iştiraki var...

Ecyap...inşaat sektöründe devasa şirket....

Açıklamalar

ï™

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, INTEM.E paylarında 10/01/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/01/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

VBTS kapsamında 28/12/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 11/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan INTEM.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 24/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.

3. INTEM*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

09.01.2018, 19:03:19

***INTEM*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )

İlgili Şirketler [INTEM] İlgili Fonlar [] Türkçe BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, INTEM.E paylarında 10/01/2018 tarihli işlemlerden *(seans başından) 24/01/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.* VBTS kapsamında 28/12/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 11/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan INTEM.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 24/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.* Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Bekleniyordu zaten 4 durdurmadan sonra ne olacaktı zaten

5. Iyi tepki vermeyecek sanirim😕 aselsanda brut takastayken dahada dusmustu

6.  Alıntı Originally Posted by Jardel414141 Yazıyı Oku
    Iyi tepki vermeyecek sanirim[emoji53] aselsanda brut takastayken dahada dusmustu
    Aselsan brüt yemedi açığa satış cezası yedi

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. Yemişti

8. Nasil yemedi yemisti diye hatirliyorum ben

Sayfa 57/312 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz