Sayfa 57/712 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 449 - 456 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Size katılıyorum tabiki yukardaki paylaşım bilgi amaçlı sadece yoksa bu haber bile sayılmaz [emoji846]
    Benim yıllardır beklediğim tek bir hayırlı haber var o gelene kadar da burada olacağım sonrasına sonra bakarız artık [emoji4]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Hayırlı bir haber mi ? İnan zararım büyük gerçekten bir beklenti var ise buradan yazmak istemiyorsan bile özeldende bilgilendirirsen sevinirim.

2.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Hayırlı bir haber mi ? İnan zararım büyük gerçekten bir beklenti var ise buradan yazmak istemiyorsan bile özeldende bilgilendirirsen sevinirim.
    Lütfen benimki bir çeşit kendi avuntum beklentim ve tam yedi yıl oldu hala bekliyorum siz bana bakmayın benim vaktim çok gerekirse daha çok beklerim [emoji846]
    Ancak size bir beklenti lazım ise gözde yatırım ceo su ve sayın murat ülker beyin geçmiş basın açıklamalarını araştırın okuyun belki gelecekle ilgili kendinizce bir fikir sahibi olursunuz
    Sonuçta gözde yatırım bir yıldız holding kuruluşu kuruluş amacı pirensipleri yaptığı aldığı sattığı belli adı üzerinde zaten ya tı rım [emoji846]

Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. MAKTK - Makina Takım

Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Sıradan bir bilgilendirme sadece bu haberle neden hisse kıpırdasın arkadaşlar yapmayın
    Sevgili kardeşlerim ben de biliyorum sıradan bir bilgilendirme olduğunu ama hatırlarsanız sıradan bir uyarı geldiğinde bu hisse 2:38'den 2:25'e düştü benim demek istediğim oydi uşaklar anladınız mı da
    Yatırım tavsiyesi değildir
    ( şu an açıklanan bilgiyi açıklamadın açıklama yap dedi diye)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Lütfen benimki bir çeşit kendi avuntum beklentim ve tam yedi yıl oldu hala bekliyorum siz bana bakmayın benim vaktim çok gerekirse daha çok beklerim [emoji846]
    Ancak size bir beklenti lazım ise gözde yatırım ceo su ve sayın murat ülker beyin geçmiş basın açıklamalarını araştırın okuyun belki gelecekle ilgili kendinizce bir fikir sahibi olursunuz
    Sonuçta gözde yatırım bir yıldız holding kuruluşu kuruluş amacı pirensipleri yaptığı aldığı sattığı belli adı üzerinde zaten ya tı rım [emoji846]

Bu gözde yatırım bir zamanlar halka arzdan kalan maktk hisselerini alan kuruluş değil mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by MFY5561 Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşlerim ben de biliyorum sıradan bir bilgilendirme olduğunu ama hatırlarsanız sıradan bir uyarı geldiğinde bu hisse 2:38'den 2:25'e düştü benim demek istediğim oydi uşaklar anladınız mı da
    Yatırım tavsiyesi değildir
    ( şu an açıklanan bilgiyi açıklamadın açıklama yap dedi diye)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cuma günleri maktk günü yarın ufakta olsa bir tepki verebilir haber bahane

6.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Bu gözde yatırım bir zamanlar halka arzdan kalan maktk hisselerini alan kuruluş değil mi ?
    [emoji846]gözde yatırım mktkm ın SAHİBİ [emoji846]

7. Gözde yatırımın sahibi de YILDIZ HOLDİNG(M.ÜLKER) [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Adama sorarlar o zaman sen neden gözdede değilsinde buradasın

Sayfa 57/712 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •