Sayfa 57/466 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 449 - 456 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. bana kalırsa fina.....ssssmaann gibiler geçen hafta sızmışssa o hareketiii yapıp çaktılarrr

ytd dğildirr

2. ortalığı pisss bir koku sarmıştı zatenn.. sabah zararına çıktımm.. hep bizden gidiyor zaten. onlara bişey olmuyorrr...

ytd değildir

3. 2 sene önceki muhabbetler yine başladı ,cimere yazalım,bimere yazalım,çok yazıldı çookkk,oralardan sonuç çıkmaz ,bu adamlar salak mı,neyin şuç olup olmadığını bilmiyor mu,burası Türkiye,burası borsa,bunlar yeni yapılan şeyler mi adamlar 10 yıldır yapıyor bunu ,aman yabancı yatırımcıları ürkütmeyin sonra ülkemize yatırım yapmazlar,sonra halimiz ne olur animallah,yeni tire magdurları hepiniz hoşgeldiniz, bakalım sabır taşınız ne zaman çatlıyacak, herşeyin başı sağlık

Sözün bittiği yer yaptıkları bukadarmı olur....
    Resmen şişman kadın dediğiniz salladı kollllll börrreeeğiniii....!!!

Bunlar kaşarlanmış her şey beklenir herşey bilinçli düzmece.....!!!
    Mondi bu Avusturyalı olmasa böyle bir senaryo asla olmaz olamaz.....!!!

Böyle zarar edeceği benimde aklıma gelmedi.....

Artık bırakın bu şişman kadın muhabbetini derim...

Gelelim gerçeklere ne yapmış ne etmiş bundan sonra ne yapabilirler...bundan sonra biz ne yapabiliriz onu düşünmemiz lazım...!!!!

Burda bas bas bağırdım fiyatlamalar saçma diye vb.....kaç yıldır kar ediyor en yüksek 2.71’i görmüşüz hemde tarihinin rekor karı olduydu...

Bunlar hiç değişmeyecekler 10 senedir mal topladılar genede bu baskıyla gene üçkağıtçılıkla aynı senaryoyu devam ettirecekler gibime geliyor....

Olmuksan gibi olacağız diyorum kimse bu konuda hiç bir öneri fikir bile söyleyen olmadı....

Bu şirketler nasıl zarar ederler aklınız alıyormu sizin,bukadar sektörün en şafşaflı döneminde bu yapılırmı sizce....???

Gene diyorum gene diyeceğim onlar isteseler her türlü fiyata getirirler ve götürürler....
    onlar isteseler zarar da etse götürürler fakat istemiyor bu çakallar istemiyorlar işte.....!!!!

Kötü senaryoda ne yapacaklar bu çakallar sizce...!!??

1.80 1.71 1.50 ye göz kırpıyor sanki...

Eeeee sen kaşarlandın bizde alıştık artık, alışmış kudurmuştan beterdir işte...

Kafasızlar mal toplayacağım diyerek gene kyeyi mallandıracaklar işi uzatacaklar böylelikle...

Yazdıklarım beni bağlar kimseye al sat tut demem ve asla yatırım tavsiyesi değildir...!!!!

5. Bence daa çok etkilemez ya ztn genelde beklenti satın alınıomuş borsada e öleyse düşmüş işte düşceği kdr daa ne düşcek.
    Ha düşersede kaderimiz deriz napalm.

6. Eğer 1.50leri bekliyorsanız, kesin düşer bu hisse diyorsanız, bu hissede durmanın ve düşüşe katılmanın anlamı yoktur. Satın aşağıdan alırsınız ya da almaz başka hisseye geçersiniz.

Ben çok iyi bekliyordum bilançoyu, umuyordum, olmadı. Burada herşey kötü olacak diye bağıranlar baş taçı ediliyor, iyi olacak diyenleri sopayla kovalıyorlar. Her düşünceyi destekleyen insan vardır. Birbirimize saygı duymak esastır.

2.04 maliyetim var eğer düşerse her 10 kademe düşüşe 20bin lot alım yapacağım ve ortalamamı aşağı çekeceğim, çünkü şirkete hala inanıyorum, bu nedenle elimdekileri de sırf 2.6 milyon zarar açıkladı diye satmayı düşünmüyorum.

Ama hisseye inancı kalmayan bir yatırımcı neden bir hissede ısrar eder anlamıyorum, bu forumdaki bu bakış açısındaki arkadaşları da anlayamıyorum. Zarar etti, şirket kötüye gidiyor diyorsanız satın, çıkın. Ama hisseden çıkmayan ya da çıkmayı düşünmeyen kişileri de -gelin bakiim şimdi buraya nerde o konuşanlar?- diye yaftalamaya çalışmayın.

Herkes kendi bildiğini yapsın, başkasının işine karışmasın.
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

7. Ayrıca geçmiş seneleri ve yapılan şikayetleri bilmiyorum ama ben bugüne kadar SPKya yaptığım şikayetlerden hep sonuç aldım. Buna da yaptım. Başkasının başvurusunu bilemem kendi adıma sonuç bekliyorum. Esas sözleşme ile kar payı dağıtmama kararının uyuşmadığının şikayetini yaptım.

Nasılsa sonuç çıkmıyor diye düşünüp yazmazsam zaten hiç sonuç çıkmayacak.

İcap ettiğini düşünüyorsanız mutlaka yapın, ben sen o geri durursa herkes susarsa sorun yok algısı oluşuyor. O zaman başımıza gelenleri peşinen kabul etmiş oluyoruz.

8. Ayrıca bu çok küçük miktar zararın da tamamen genel kurulda, yönetim kurulunca alınan temettü dağıtmama kararının kabulüne zemin hazırlayabilmek amacı ile ince ayarlanmış, zarar gibi ama çokta değil, bir temettü dağıtacak halimiz yok bak işler her an değişebilir iç mesajlı ayarlama bir bilanço olduğunu düşünüyorum.

Genel kurul sonrası bu kararı onaylatıp sonra 6 aylıkta bilançoyu toparlarlarsa hiç ama hiç şaşırmam

Sayfa 57/466 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •