Merill ve Bgc yi göremedim , onların payı yok mu ?
Merill ve Bgc yi göremedim , onların payı yok mu ?
BGC'nin takas saklamasi Citibank'ta yapiliyor.
Meri'nin bu tahtada takas saklamasi cogunlukla Doce'de.
Islemi yapan sahsa bakiyor bu isler yani. Daha once bir arastirmada su ortaya cikmisti:
Takas saklamasinin nerde oldugunu yanina koydum ilerde referans olsun diye. Bu tablodan birkac sonuc cikarilabilir:
* ABD'li fonlar Citibank'in yaninda, Doce'yi de oldukca fazla kullaniyorlar. Yani kendi ulkelerinde hangi banka ile iliskileri varsa ondan islem yapiyorlar demek.
çok teşekkür ederim iyi çalışmalar..
Bu para çıkışlarında, diğer hisselere burdan cikan para girişi oldu kanımca. Ve endekste yukarı uzandı. Şimdi de birçok hisse yukarıda
daha aşağı indi ve bir kafakarisikligi yaratildi. Soda mi ucuz yoksa digerlerimi ucuz görünüyor ya da bunun gibi olan bazı hisseler. Çünkü çoğu insan bu dususe birçok hissede yukarıda yakalanmış durumda kaldi. Bir nevi yukarıdan sattirmadan nakite gecemeyenler zorda bırakıldı.
Haftalık takasta ise citinin bir miktar daha çıkışı söz konusu. Belki şişe yönetimi çoğunluğu.kendinde olan ve yabancının çıkışını engellemek içinde alım kararı verdi. Yada öncesinde yabancının aldığı malı yatırım kararı vs diyerek çıktıkları bu mala sahip olmak istedi. Bunu zaman gösterecek bilanço geldiğinde degerlendirmek daha doğru olur. Şimdi bilmediğimiz şeyler için yorum ise sallamaktan öte olmaz. Ytd
İnternete bir kullanıcı @2duzenlikaos3 aşağıdaki gibi bir analiz koymuş. Sizler ne düşünürsünüz acaba?
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...06392b6ce5.png
Yer İmleri