Hadi iş yatırım mekanın sahibi olduğunu göster ve topla dökülen keklikleri.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
inşallah dökmek içindir bu geri çekilme
meclise sunulan yeni bankalar kanunu maddeleriyle elleri kolları bir bakıma bağlanacak finans kuruluşlarına gelen satış bahane oldu.Ama bizim yolumuz belli ve uzun olacak inş.Tahmin edildiği üzere de borçlu,finansal sıkıntılı sanayi şirketlerinin bir bakıma işine yarayacak bu tasarı bankaları aşağıya çekecek ve çekiyor.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Bizim hikaye devam eder, iyi oynayan kazanır, herkese bol şans (y.t.d.)![]()
günaydın ustalar ve amatörlerherkese hayırlı cumalar. umarım güzel hayırlı bol kazançlı bir gün olur.
Bugün artı kapatırsa, pazartesi ve salı hacim artarak yükseliş devam eder, daha önceki hareketlerden teknik olarak düşünüyorum, tabii bu borsa belli olmaz (y.t.d.)![]()
Yer İmleri