Originally Posted by sniper~ TEB 100bin+ longla hiç istifini bozmuyor yalnız. dünkü hengamede bile 6000 long kapamış. neyine güveniyor? sorusunun cevabı açık sanırım. 50 bin long kapattı teb i 2 vade feci tokatladılar
Originally Posted by thebigshort 130.275 den 31 adet Short Bende 130.300 den 69 adet long yapiyorum
Originally Posted by vicente 50 bin long kapattı teb i 2 vade feci tokatladılar dün kapanmak için güzel yerlerdi. 100bin+ long taşıyan normalde daha çok kapanmalıydı. ondan dedim. dün 6000 civarda kapanmış gördüm pastada.
Son 15 gun asi bulunmazsa trump i direk hapise alirlar yaptigi manipulasyonlardan dolayi
Originally Posted by vicente Son 15 gun asi bulunmazsa trump i direk hapise alirlar yaptigi manipulasyonlardan dolayi Türkiye’de heykelini dikerler.
Originally Posted by cml Originally Posted by cml Pastalar short sat gel gel kokuyo.. ??.. Yine mi.. Hile mi..
Originally Posted by vicente Son 15 gun asi bulunmazsa trump i direk hapise alirlar yaptigi manipulasyonlardan dolayi Ye$ilçam pırrodak$ıns olmu$ bu hesap.. Originally Posted by EGEDUK Türkiye’de heykelini dikerler. Bu da hiç fena olmamı$ )..
Ko$ DowF ko$.. Yapabilirsin sen.
Forum Rules
Yer İmleri