Ben bugün komple satýp, angene geçtim. Çok daha önce yapmalýydým ama... Neyse, geride kalanlara Allah sabýr versin.
Ben bugün komple satýp, angene geçtim. Çok daha önce yapmalýydým ama... Neyse, geride kalanlara Allah sabýr versin.
"Boða piyasalarý kötümserlikle doðar, þüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaþýr, coþkuyla ölür”
Teþekkür ediyorum, Sn. Kyabalion
Evet neredeyse 1 yýl olmuþtu, maliyeti de epey düþürmüþtüm (26) ama bu son uyuzluðu beni bitirdi. Yani neredeyse her hissenin bir þekilde yürüdüðü, birt rallisinde bile tepki vermeyince, artýk tamamen umudumu bitirdi. Elbet bigün yükselecektir belki?, ama dolar karþýsýnda bütün hissedarlarýn maliyeti sürekli yükseliyor. Ve hisse, o derece yükselip, kara geçebilir mi, artýk bence çok zor. Bu hissede beklemek gerçekten uçuk bir hayale inanmak, akýl tutulmasý yaþamak gibi artýk benim için. Akýlla mantýkla açýklanamaz bu hissede beklemek. Neyseki kurtuldum. Neyse, sözlerim asla YTD. kiþisel fikirlerim.
Açýkçasý angende çok saðlam kaðýt deðil gibi ama kýsa vadede, getirisi iyi olur umuduyla girdim. Girer girmez, epey aksiyon oldu zaten. Neredeyse, son birkaç dakika içinde tavan bozup %6,95 e düþtü. Bugün bistte kapanýþta epey coþup %5,38 le kapadý. Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz. Bir nevi ekonomik olaðanüstü hal durumu var. Herkes çok tedirgin. Asgari ücret %50 zamlanmýþ. Kimse sevinemiyor. Ev araba alma hayali kuranlar yýllarca ertelemek zorunda kalacak. Yarýný kestirmek çok zor. Bir taraftan; bistin yükseliþi sadece dolar karþýsýndaki deðer kaybýna tepki veriyor, az bile, diyorsun, diðer taraftanda bu kadar yükselmeye, saðlam bir düzeltme yaparsa diye korkuyorsun. Allah þu dönemden sað saðlim çýkmayý nasip etsin, vatana millete. Hoþçakalýn...
Bir kaç gün önce 24 TL iken angeni çok düþündüm. Ama kaðýt deðiþtirmenin zararýný çok gördüðümden rtalb ý satýp almadým. Bu seferde % 20 primi kaçýrdým.
Bu gün asgari ücret e % 50zam yapýldý. Ama dolar Günlük % 6ile bir günde % 44 e düþürdü.! Reis böyle konuþmayýn diyor. Versin sabit fiyat garantisi ni konusmayayým.. !
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
a1 ile ilgili haberi yorumlayacak var mý? SPK Bültende
YAZDIKLARIM SADECE VE SADECE BENÝ BAÐLAR
bedelsiz sermaye artýrýmý için 2 ay çok uzun süre deðil. prosedür gayet normal sürecinde gidiyor
bir önceki baþvuru 15.2.21 ve sonuçlanmasý 29.4.21 olmuþ.
Niye bu kadar heyecan yaratýyorsunuz anlamýyorum ? daha ilk haftadan baþladý Þaho ! hadi onda kafa bi dünya ? da
sn. hissedarxd siz niye bu kadar feveran halindesiniz, rahat olun ya[emoji846]
ülkece 1 ayda %70 fakirleþmiþiz , bugün asgari ücretlilere %50 verildi hesapta ardýndan %6 kur farký ile geri aldýlar. Bütün derdimiz spk onayý olsun
Son düzenleme : hayek; 16-12-2021 saat: 23:12.
Valla sen bile 2 hafta sektirdin hocam, hiiç kývýrmaca yok.![]()
Benim bu süreci neden önemsediðimi biliyorsunuz arkadaþlar. Bu hissede durmamýn tek nedeni bu A1 Capital halka arzý ve bunun yaratacaðý fýrsat penceresi. Yoksa bu kit bit iþlerine asla deðer vermediðimi her zaman yazdým ki zaman beni haklý çýkarmakta gördüðünüz gibi. Herkes kendi þirketini kurmuþ üretim ve pazarlamasýný kendi yapýyor.
Tam da millet olarak genlerimize uygun bir hareket tarzý. Çünkü bizler birlikte yükselmeyi beceremeyiz; yanýmýzdakine kazýk atmak için her fýrsatý kullanýrýz. Bizdeki "hýrsýzlýk" ve "sýfýrlama" çeþitlerini dünyanýn hiç bir yerinde göremezsiniz; filmler hariç. Afedersiniz, ÝMAM osurmayý býrakýn her yere sýçmýþ, ortalýk leþ gibi kokuyor böyle bir durumda cemaat ne yapmaz...
Yer Ýmleri