43 devam. Bugün tavan bitecek inşallah
43 devam. Bugün tavan bitecek inşallah
Diğer köyde yazılanlara gülüyorum. Hala kötüleme derdinde olanlar var. Ayıklayın arkadaşlar pirincin taşını.
Kim aldıysa aldı sana ne. Otelleri satınmı alacaksın. Zararını çıkar, umarım kara geçersin çektir git.
42 kapattı
Hocam 2/3 sermaye kaybi oldugundan ya gonullu ya da 1 ay sonra zorunlu aciklar...
Degerlemenin hepsini 12 aylikta aciklarmi yoksa 2/3 lik sermaye kaybini giderecek kadar mi aciklar gorecegiz...
Ama eninde sonunda bunlarin hepsini aciklarlar...
Zamanini da tahmin edebiliyorsunuzdur... Pes pese super haberler gelir, brut takastan cikilir, gozaltindan cikilir, yine yeniden degerlemeler yapilir... Belki bir iranli bile daha bulunabilir
Yani bu sirket camura bulanmis altindir...
Sadece yonetimsel sorunlari vardir.
Onun disinda her sorunu halledilebilir. Turkiyenin en buyuk turizm sirketi olacak potansiyeli vardir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Birileri zt den bu kadar çok sayıda hisseyi 1.00 dan alıyorsa, tahtada 1 nominal altı gelen satışlarıda aşama aşama toplar anlamı taşımaz mı? Sonuçta tahtada daha ucuz bir ortalama ile de bir miktar hisseye sahip olma şansı var.
Ayrıca bu fiyatta yüklü miktarda hisse devri ile zt nın de piyasalar bu hisse 1.00 den işlem görebilir sinyali göndermesi anlamı taşımaz mı?
Tabi bu 1 nominal sinyal olsa dahi, hisse fiyatının hemen oralara ulaşması çok düşük olasılık, oyuncular daha uzun süre iniş çıkış aksiyonları yaparlar sanırım.
Yorumunuz mantıklı, katılıyorum açıklamalarınıza..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 milyon lot mal mali değer olarak birşey tutmasada lot olarak oldukça fazla.Bu lotlar birşeyler düşünülüp planlanıp satılmış mallar.Olumlu birşeyler olacakki böyle bir al-sat gerçekleşti diye düşünüyorum.Satan Zeynep de alan kim o muamma.Ya spekülatördür ya da traderdır çünkü yatırımcının bu koşullarda alacağını düşünmüyorum.Zaten yatırımcı işadamı olsaydı açıklardı.Neyse uzun lafın kısası inşallah iyi olacak ama yapılan herşey önce kendileri için ky için hiçbirşey yapmazlar ky de bu fırsatı iyi değerlendirmeli.YTD
Yer İmleri