Sayfa 568/964 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    ben suana kadar bir farklılık göremedim farklı ise zeynep ablan bu satıştan elde ettiği kaynağı holdingin borc yapılandırmasında kullanacağın diye bir kap haberi yapı versin ki bizde farklı olduğunu anlıyalım olma mı gardaş) kuru kuruya farklı farklı demekle farklı olunmuyo gardaş bizde görüp farklılığı hissedelim gardaş.. y.t.d
    daha zamanı var gardaş. bu kadar beklemişsin biraz daha bekle. yüzün seninde gülecek.

Alıntı Originally Posted by ab06ss Yazıyı Oku
    üstadım sanal veya gerçek olmasından daha önemli olan film daha başlamadı bunlar fragman bile değil. Daha şu bir sonraki bilanço bir gelsin bakalım marttakini kast etmiyorum. Sonrakini diyorum ama işler yolunda bu böyle biline.
    kardeş
    bunların işi gücü film çevirmrk zaten
    biz o filmin figuranı bile olamayız.bunlarda senaryo o kadar çokki

Bana elindeki hisseleri bir liradan sat dese satmam bence hisseleri dısarı çıkarıp hazırlık yapıyorlar.

4. Olumlu haberler pespese insallah bundan sonra.

5.  Alıntı Originally Posted by TAYKO35 Yazıyı Oku
    Bana elindeki hisseleri bir liradan sat dese satmam bence hisseleri dısarı çıkarıp hazırlık yapıyorlar.
    İste budur zt boyle hamlelerin devamini bekliyoruz. Kazan kaynamisti zaten sabreden kazanacak insallah.simdi 1 liradan milyonlarca lot alanin maliyeti ne benimki ne. Aman hizli cikma kervan yavas yavas sindire sindire satan satsin alan alsin aa da olsa

6. Önce taşınmaz satış haberi,
    Ardından hisse satışı.
    Hem de 1 TL. bedelle.
    Şimdi herkes diyecek ki piyasada 0.36 dan işlem gören hisseyi kim neden 1 TL. den alır.
    Ama şu bir gerçek ki 25 milyon hisseyi piyasadan almaya kalktığınızda ortalamanız en az 1,5 TL. olacaktır.
    Ayrıca bakmayın şu an ölü taklidi yaptığına bu hissenin reel değeri şu an zaten en az 1,5 TL.
    Değerleme raporu gelince bana hak vereceksiniz.
    (Sözlerim yorumdan ibaret olup YTD)

7. tavan hayırlı olsun
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

8. Maşallah maşallah.

Sayfa 568/964 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz