Yazdik ya hocam TRI ler 1.5 milyara yakin diye... Toplanmis hali yaziyor zaten...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdik ya hocam TRI ler 1.5 milyara yakin diye... Toplanmis hali yaziyor zaten...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Ýstedikleri gibi ky yi dökemediler. Bizler olumsuzluklarý da tartýþacaðýz. terazinin bir tarafýna olumsuzluktan kaynaklanan doneleri koyalým diðer tarafa çamura batmýþ altýn deðerli bir þirketin olumlu geliþmelerini koyalým. Gerçek hissedar elbet temkinli olur. Ama sen gel de 5 yýl boyunca yatýrýmcý olarak kök salmýþ bir yatýrýmcý grubuna olumsuzluklarý tartýþýrken olumlu geliþmeleri de saman altýndan çürütme gayreti içinde bir dil ile yaz. Bu hissedeki yatýrýmcý zaten olumsuzluða çokta týnnnn demiþ. Varsýn en az 5 yýl daha olumsuzluk için gayret sarfetsinler. Bu ky ne vakit bunlardan týrstý ki. Ya bat ya çýk dedi. Buradaki ky nin tanýmý budur. Herþeyi göze almýþ bir yatýrýmcý grubu söz konusu. Kaldý ki tüm mücadelesi olumsuzluklarý v-bertara edip olumlu geliþmeler ile altýný çamurdan çýkarmak olmuþtur. Sözünü ettiðim ky ekip halinda whatshap grubu ile birlik olan kydir. Onun dýþýndaki bizler burada kafamýza göre yazýp çizeriz. Asýl mücadeley iþte onlar yapmýþtýr. Ve o grup terazinin her iki tarafýný da eminim ki çok iyi tartýyordur. Hani olumsuzluklarý da dikkate alarak bir yorum yaparken olumlu yaný çürütme gayreti zaten dilin amacýný bize anlatmaktadýr. o nedenle çokta týnnnn diyoruz ya. Baþka dilden anlamazlar diye çokta týnnn diyoruz. Bakýnýz Sayýn frecell olumsuzluklarý tartýþýrken amaç olarak o olumsuzluk ile olumluyu çürütme gayretine girmemektedir. eeee herkes amacý için yazýyor. Hani birileri 3 kuruþluk aklý ile iþin aslý olumsuzluða çalýþmýyor olsa da yorumlarý olumsuzluðu tawan yapmaya elveriþli oluyor. Yani hadi diyelim aslýnda art niyeti ok ama art niyetlilerin deðirmenine su taþýyor. Sonra onlara göre biz oluyoruz sokaka köpeði... Yani þimdi ben bu tiplere birþey diyeceðim de yine de demiyorum . Çünkü diðer köydeki santai rumuzu ile yazan kiþinin gerçek bir yatýrýmcý olduðu kanati bende mevcut. Yine de söylemiyorum. Son noktayý de frecell gibi saygý duyulacak þekilde yorum yapma yeteneðiniz olmuþ olsaydý evet saygý duyardýk. Bakýnýz frecelll gün gelir ve olumsuzlukla dolu senaryolarý yazdýðýnda bizlerden ne hikmetse tepki almaz. Çünkü þahsý yatýrýmcý yandaþý olarak adamýn dibidir. 5 yýldýr kendisinin tüm yorumlarýna saygý duyduk. eleþtirilerine dahi. O nedenle boþuna ahkam kesilmeyin. YTD
Bu güzel yorumunuzu ayakta alkýþlýyorum sayýn Hasson34. Ben de o gurubun bir ferdi olarak bizler adýna bu güzel düþüncelerinize teþekkür ederim.Bilmiyorum þu an bizim guruba fesih davasýný durduðu için ver yansýn edenler sus pus oldular. Bu gurup bu davayý durdurmasaydý þu an buralara gerlirmiydi acaba hissenin durumu? Bizler gurup öncülerimizin ardýnda sonuna kadar gitmek üzere çýktýk bu yola. Þükürler olsun ki hepsi de adam gibi adam çýktý. Burdan bu vesile ile hepsine sonsuz teþekkürlerimi bir kez daha iletmek istiyorum...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu freecell hoca ne sabýr varmýþ sende.þaþtým kaldým.
Ben bir yatýrýmcý olsam bu yazýlanlarý okusam bu hisseye kesinlikle girmem ne bu arkadaþ
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnanýn kimin kim olmadýðýný bilmediðim
bu KEZBN topiðinde yazan hiç kimseyi þahsen tanýmasamda
ÇOK NET VE AÇIK YÜREKLÝLÝKLE
söyleyebilirim ki
KEZBN yatýrýmcýsý gibi yatýrýmcý grubu
daha önce benzer duruma düþen hisselerde
ne spk ne bist ne de kamu kurumlarý nezdinde
G Ö R Ü L M E D Ý
bu neden ile tüm emeði geçenleri gerçekten tebrik ederim
gelinen durumdaki geliþmeler tamamý ile KÜÇÜK YATIRIMCI lehine geliþmelerdir
ve
ÝNÞALLAH böyle devam eder
ve
yine ÝNÞALLAH SS ve avanesinden son dakika golü yemeden devam edebilirler de
hep dilediðim gibi
ÝNÞALLAH BEN YANILIRIM
ve
KY
SS ve AVANESÝNDEN tüm haklarýný son kuruþuna kadar hatta fazlasý ile alýr
ve
ÝNÞALLAH YANILIRIM da KEZBN KODDIÞI olmaktan kurtulur
ki
þu son 4 aydýr ki geliþmelerin tamamý
ky için olumlu yönde
emeði geçen herkesi TEBRÝK EDERÝM
tüm düþüncelerim FÝYATTAN BAÐIMSIZDIR
FÝYAT ÝLE ÝLGÝM
KEZBN da alým satým ým ve ilgim bu þekilde olmadýðý için 0 dýr
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Yer Ýmleri