43 devam. Bugün tavan bitecek inþallah
43 devam. Bugün tavan bitecek inþallah
Diðer köyde yazýlanlara gülüyorum. Hala kötüleme derdinde olanlar var. Ayýklayýn arkadaþlar pirincin taþýný.
Kim aldýysa aldý sana ne. Otelleri satýnmý alacaksýn. Zararýný çýkar, umarým kara geçersin çektir git.
42 kapattý
Hocam 2/3 sermaye kaybi oldugundan ya gonullu ya da 1 ay sonra zorunlu aciklar...
Degerlemenin hepsini 12 aylikta aciklarmi yoksa 2/3 lik sermaye kaybini giderecek kadar mi aciklar gorecegiz...
Ama eninde sonunda bunlarin hepsini aciklarlar...
Zamanini da tahmin edebiliyorsunuzdur... Pes pese super haberler gelir, brut takastan cikilir, gozaltindan cikilir, yine yeniden degerlemeler yapilir... Belki bir iranli bile daha bulunabilir
Yani bu sirket camura bulanmis altindir...
Sadece yonetimsel sorunlari vardir.
Onun disinda her sorunu halledilebilir. Turkiyenin en buyuk turizm sirketi olacak potansiyeli vardir
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Birileri zt den bu kadar çok sayýda hisseyi 1.00 dan alýyorsa, tahtada 1 nominal altý gelen satýþlarýda aþama aþama toplar anlamý taþýmaz mý? Sonuçta tahtada daha ucuz bir ortalama ile de bir miktar hisseye sahip olma þansý var.
Ayrýca bu fiyatta yüklü miktarda hisse devri ile zt nýn de piyasalar bu hisse 1.00 den iþlem görebilir sinyali göndermesi anlamý taþýmaz mý?
Tabi bu 1 nominal sinyal olsa dahi, hisse fiyatýnýn hemen oralara ulaþmasý çok düþük olasýlýk, oyuncular daha uzun süre iniþ çýkýþ aksiyonlarý yaparlar sanýrým.
Yorumunuz mantýklý, katýlýyorum açýklamalarýnýza..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 milyon lot mal mali deðer olarak birþey tutmasada lot olarak oldukça fazla.Bu lotlar birþeyler düþünülüp planlanýp satýlmýþ mallar.Olumlu birþeyler olacakki böyle bir al-sat gerçekleþti diye düþünüyorum.Satan Zeynep de alan kim o muamma.Ya spekülatördür ya da traderdýr çünkü yatýrýmcýnýn bu koþullarda alacaðýný düþünmüyorum.Zaten yatýrýmcý iþadamý olsaydý açýklardý.Neyse uzun lafýn kýsasý inþallah iyi olacak ama yapýlan herþey önce kendileri için ky için hiçbirþey yapmazlar ky de bu fýrsatý iyi deðerlendirmeli.YTD
Yer Ýmleri