% 52 nasıl koyduk ...Kim kime koyuyor .... film vizyona girmeden fragman yayınlıyormuş 5,31 le![]()
% 52 nasıl koyduk ...Kim kime koyuyor .... film vizyona girmeden fragman yayınlıyormuş 5,31 le![]()
geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye
Niğdenin plakası 51 miş
5.10 a shortlayalım![]()
Ytd
Bugünkü kur itibariyle Türkiye'nin milli geliri (kur sürekli değiştiği için kabaca) 850 milyar dolardan 670 milyar dolara, kişi başına düşen milli gelir de 10.00 dolardan 8.100 dolara düştü. Hayırlı olsun.
Profakçay@
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Arjantin pezosu diyip duruyorlardı biz hepsini tokatladık tabiki dünya lideri olarak zirvedeyiz. Arjantin pezosuna karşı 1 aylık performansımız bu
https://www.xe.com/currencycharts/?f...to=TRY&view=1M
Ytd
Bu 31 olayı ilginç, benim doğum tarihim 31 Ocak o nedenle borsa kenefinde baktım lavuklar ( tabi sığ hisselerde olurum genelde) hisseyi sıkıyor 31 li alışlar satışlar yapardım hoop bir bakardım aracı kurum arıyor , umutabi işlemlerin şikayete konu olmuş durdur yoksa sana işlem yasağı koyacağız. La havle vela kuvvete `ulan 31 benim uğurlu sayım düveler `in içinde fesat varsa bana ne` desemde kabul ettiremezdim.![]()
Istırap icindeyim : (((
Yer İmleri