+
Şimdiye kadar japon ev kadınları ve algoritimlerden kaynaklı bir devreye giriş yok. Girirse 15 kuruş üstüne koyulur sanırım.
+
Şimdiye kadar japon ev kadınları ve algoritimlerden kaynaklı bir devreye giriş yok. Girirse 15 kuruş üstüne koyulur sanırım.
Dani Rodrik demiş ki :
Türkiye dalgalı kurda ilk döviz krizini yaşıyor. Daha öncekilerde kur sabitti veya yönetiliyordu, bundan dolayı aniden ortaya çıkıyordu. Şimdi gerilim zamanla artıyor ve hükümet bunu görmezden geliyor.Turkey is going through its first currency crisis of the floating era. All the previous ones were when the rate was fixed or managed, and hence unfolded much more quickly. This one is stretched over time, and the government prefers to ignore it.
O faizi en son TCMB PPK toplantısında hafif ucundan gözdağı vererek zamanla geri alabileceği şekilde tehditkar biçimde yapacaktı.
İlkinde geç yaparak yaptığı hatanın daha beterini yapmayarak yaptı ve bedeli orta da..
Yapsın bakalım 500bp kaç ay tutacak ya da 1 ay tutabilecek mi.
TCMB PPK toplantısından önce bizim gibi düz insanlar bile ucunun nereye gideceğini görmüşken yapılması gerekenin yapılmaması benim burnuma pis kokular getirmekten başka bir işe yaramıyor.
Beter olmadan yeter olmaz, dinsizin hakkından imansız gelirmiş aymazların hakkından da Dolar gelecek. Acımak için birilerinin haksız yere acz içine düşmüş olması gerekir ama ben ortada acz içinde insan göremiyorum. En basiti Bayram tatili 9 gün millet kredi kartına 9 taksit mıçımı nasıl gezdiririm diye harıl harıl plan yapıyor. Yarın öbür gün tenkisata uğrasa yiyecek ekmek için kıyıda köşede beş kuruş tasarrufu olmayan bu insan profillerine mi mi acıyacağız ? Ulan duvara tosladık işler yarın bugünden daha beter olacak bari bu sene mıçınızı ! gezdirmeyin, harcayacağınız o parayı kenara koyun be...
Bu arada hakikaten dolar 5.31 e takıldı kaldı.Hurufilikte arapça harflerle sayılar arasında bağlantı kurulur.Bir anlamda islam kabalası yani.Derler ki elin arapça yazılımının hurufilikteki karşılığı 31 sayısına karşılık gelirmiş o yüzden 31 özel bir rakammış, elle 31 sayısı arasında ne bağlantı varsa artık)))))) Acaba 5,31 elle gelen düğün bayram mı demek oluyor.
Gazi erçel konusunda bende rxpu dedidği gibi olduğunu hatırlıyorum.
Bu başlığı şu anda 178 kişi okumaktadır. rekor neydi? direnç.. destek?
edit: 192.. ali de var
Yer İmleri