Sayfa 570/1001 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Temettü hissesinin bu şekilde yapması uzun vadeli yatırımcılarını üzecek ve başka temettü hisselerine kaymalarını sağlayacaktır. Koç şirketine yakışmamış bence.200 liralara da bedavaya almamışlar demek. Yeni zirveyi işaretlemişler.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    KAP: OTKAR [ ] OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1002135
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...7f02965b6765ae

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...7f02965b7865af

Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

OTKAR, Peşin Brüt: 20,8333333 Net: 18,7499999

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sosyal medyada böyle bir yorum gördüm:

''Haber piyasaya düştükten sonra garantide yabancının katliam yapar gibi satışı var.
    15 kasımdan bu yana 400 milyon lot üstü...
    ''

Bu ne demek oluyor?
    Benim bu mesajımdan sonra twitter da yayıldı abi ...ben yazmıştım... o sıra hesap kitli değildi... gördü millet...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3. Akşam Migros's gittim, malesef 1 alana ikincisi %50 indirimli, Moneykart inirimi vs ye rağmen fiyatlar çok yüksek. Bir çok iyi giyimli kişinin aldığını bıraktığını, fiyat etiketi belli olmayanı geri koyduğunu gördüm, (yayla) kırmızı mercimek 40 TL diyordu karısına birisi o da bıraktı.

Benim aldığım ürünlere KDV indirimi uygulanmış. En hesaplı ürünler yerli muz, Migros kuru fasulye konservesi, Migros kültür mantarı, Nesacafe 3'ü bir arada kavanoz hediyeli, dana kıyma (yanılıp da benzer paketteki yağsız dana kıyma alırsan yanarsın), bir de Migros bezelye konservesi (stokları bitiriyoruz diyorlardı)

Bunlar dışında hesaplı bir ürün yok.Yumurta 40 TL gibiydi 30 lu almadım. Peynir stoğum var bakmadım. Ekmek yerine pankek işine girdim, dün pizza şekline getirdim tümünü bir oturuşda yedim.

Geçen bir çocuk çok da pahalı olmayan bir oyuncağı sordu, diğer çocuk o pahalı dedi, sonra babası almadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Mmmıgrosts taneyle meyve satıyorlar diyorlardı...
    Gördün mü..
    Caponyo seviyesine çıktık mı acep

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Mmmıgrosts taneyle meyve satıyorlar diyorlardı...
    Gördün mü..
    Caponyo seviyesine çıktık mı acep

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3 tane yerli muz aldım en ucuz meyve o gibi geldi. 3 adet aldım, kasiyere yerlidir ona göre dedim.
    Karnabahar, havuç mevsimi onlar bile o kadar cazip değildi.

Yerli muz ve limonda stoklama sorunu olabilir, nispeten daha ekonomik. Elma ayva alacağıma muz yerim daha iyi dedim. Muz ve süt ile milkshake yapıyorum.

6. Bazen maçlarda tribünden biri sahaya iniyor maça müdehale ediyor. Erman Toroğlu oyun durur, herif dışarı çıkarılır oyun hava atışı ile başlar demişti.

Birinin gelip oyunu değiştirmesi zor, hem oyunculara hem seyirciye zarar veriyor bence, gol olsa bile sayılmaz zaten.

Öte yandan hakeme çarpıp da gol olursa geçerliymiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GARAN benim için en favori hisse iken -400 ml. takası görünce , artık ona bulaşmam.

Hisse mi yok?

Yabancı blok satmışken bundan hayırlı bir şey çıkacağını sanmam.Resmen zirvede dağıtım yapılıyor gibi...

8. gece seansında canı sıkılan oyuncu pasifte mastürbasyonda...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 570/1001 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •