Coinlere gene coyiiler
Coinlere gene coyiiler
bir halt olacağı yok.
başganım bunun tahta yapıcısı satanist iblisin biri. güzel mal yediriyo desteklerde (tam 5 aydır mal yedirmiş grafikte) ahanda burayı destek yaptım diyip testere dip gösterip yine daldırıyor aşağı.bence 3bin dolara kadar önü açık.
bu kadar kör göze parmak, bile bile lades bir şeye tüm millet nasıl hücum etti cidden enteresan.
Gerek müge gerek esra gerekse diğer yemekli , gezmeli proğramların hangisine bugüne kadar rütük bir ceza vermiş. Üst akıl bizim hayal bile edemediğimiz şekilde ince ince çalışıyor. Koskoca ülkede elbette uç yaşantılar olacaktır. Bunları milletin gözüne sokmak , teşhir etmek eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir.
Misal, Kanal7 televizyonu ülkede inançlı insanların fikirleri doğrultusunda yayın yapıyor diye biliniyor. Köyleri gezen , yemek- kültür inceleyen proğramlarında sunucu erkek !! o kadar gevşek ki , çok kötü. Köylü kadınlar yemek yaparken sarılmalar, normalde kocalarının yapamayacağı şakalar felan. Maalesef kadınlarda kıkır kıkır kıkırdıyorlar. Madem her gittiğiniz yerde kadınlarla ilgili çekimler yapılıyorsa neden kadın sunucu yok.
Bunların yerine ekranlarda çocuk bakımı, ev işlerinde püf noktaları, ev ekonomisi, komşuluk esasları, toplu yaşam kuralları vb. proğramlar yapılarak toplum eğitilse ülkeye faydası olur ve bazılarının işine gelmez. Seyretmeyelim, seyrettirmeyelim diyerek uzak duruyoruz.
Aynen altına imza atıyorum , bu esra erol Türkiye yi ahlaki sefalete sürükleyen kadın bak sa ne kötü diyerek pisliği eşeliyor bi kadın çıkarıyor başı bağlı 10 kişiyle yatmış çocuklar kimden belli değil dna testi felan kocası da çıkıyor geri dönsün diyor , müge de benzer olsada aydınlattığı cinayetler oldu bu da polisin yetersiz çalıştığını gösterdi en büyük kötülük pisliği sürekli yaymak tir muhafazakar atv bunu yapıyor .Kotu insanlar .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
sponsorlarına bir bakın..
Topluma zararlı/zehirli olanı tatlandırıp baştacı ettirmek.. son yılların global trendi
Memento mori
Basganım bide kız 21 yaşında e hamileliğin bir kısmı lohusa dönemi derken (çevrimdışı zamanları çıkarsanız) hangi ara bu kadar aksiyonu yaşamış ben anlamadım.
Egeduk ustadım dedim olay var ilgilenmedinizbasganım parmak bastı sağolsun
reha abi de olsa çözecekti ama görünmüyor bu aralar bağkur maaşını pazarda eziyor sanırım
pisko üstad da ilgilenirdi gerçi ucuz, beleş mal var![]()
kkm dönüşü kur farkı ödenmedi
kkm yi btirdim
bugün itibariyle full altın dolar euro sterlin ve isviçre frangı oldu yatırımlarım.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri