Sayfa 571/993 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Coinlere gene coyiiler
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Coinlere gene coyiiler
    başganım bunun tahta yapıcısı satanist iblisin biri. güzel mal yediriyo desteklerde (tam 5 aydır mal yedirmiş grafikte) ahanda burayı destek yaptım diyip testere dip gösterip yine daldırıyor aşağı.bence 3bin dolara kadar önü açık.
    bu kadar kör göze parmak, bile bile lades bir şeye tüm millet nasıl hücum etti cidden enteresan.

3. Gerek müge gerek esra gerekse diğer yemekli , gezmeli proğramların hangisine bugüne kadar rütük bir ceza vermiş. Üst akıl bizim hayal bile edemediğimiz şekilde ince ince çalışıyor. Koskoca ülkede elbette uç yaşantılar olacaktır. Bunları milletin gözüne sokmak , teşhir etmek eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir.

Misal, Kanal7 televizyonu ülkede inançlı insanların fikirleri doğrultusunda yayın yapıyor diye biliniyor. Köyleri gezen , yemek- kültür inceleyen proğramlarında sunucu erkek !! o kadar gevşek ki , çok kötü. Köylü kadınlar yemek yaparken sarılmalar, normalde kocalarının yapamayacağı şakalar felan. Maalesef kadınlarda kıkır kıkır kıkırdıyorlar. Madem her gittiğiniz yerde kadınlarla ilgili çekimler yapılıyorsa neden kadın sunucu yok.

Bunların yerine ekranlarda çocuk bakımı, ev işlerinde püf noktaları, ev ekonomisi, komşuluk esasları, toplu yaşam kuralları vb. proğramlar yapılarak toplum eğitilse ülkeye faydası olur ve bazılarının işine gelmez. Seyretmeyelim, seyrettirmeyelim diyerek uzak duruyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Gerek müge gerek esra gerekse diğer yemekli , gezmeli proğramların hangisine bugüne kadar rütük bir ceza vermiş. Üst akıl bizim hayal bile edemediğimiz şekilde ince ince çalışıyor. Koskoca ülkede elbette uç yaşantılar olacaktır. Bunları milletin gözüne sokmak , teşhir etmek eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir.

Misal, Kanal7 televizyonu ülkede inançlı insanların fikirleri doğrultusunda yayın yapıyor diye biliniyor. Köyleri gezen , yemek- kültür inceleyen proğramlarında sunucu erkek !! o kadar gevşek ki , çok kötü. Köylü kadınlar yemek yaparken sarılmalar, normalde kocalarının yapamayacağı şakalar felan. Maalesef kadınlarda kıkır kıkır kıkırdıyorlar. Madem her gittiğiniz yerde kadınlarla ilgili çekimler yapılıyorsa neden kadın sunucu yok.

Bunların yerine ekranlarda çocuk bakımı, ev işlerinde püf noktaları, ev ekonomisi, komşuluk esasları, toplu yaşam kuralları vb. proğramlar yapılarak toplum eğitilse ülkeye faydası olur ve bazılarının işine gelmez. Seyretmeyelim, seyrettirmeyelim diyerek uzak duruyoruz.
    Aynen altına imza atıyorum , bu esra erol Türkiye yi ahlaki sefalete sürükleyen kadın bak sa ne kötü diyerek pisliği eşeliyor bi kadın çıkarıyor başı bağlı 10 kişiyle yatmış çocuklar kimden belli değil dna testi felan kocası da çıkıyor geri dönsün diyor , müge de benzer olsada aydınlattığı cinayetler oldu bu da polisin yetersiz çalıştığını gösterdi en büyük kötülük pisliği sürekli yaymak tir muhafazakar atv bunu yapıyor .Kotu insanlar .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. sponsorlarına bir bakın..

Topluma zararlı/zehirli olanı tatlandırıp baştacı ettirmek.. son yılların global trendi
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    konuya hakimim
    bu köy hayatlarıda son zamanlarda bi tuhaf oldu
    bu kız ve görümceleri hatta kızın kaynanasının köyde vermediği kimse kalmamış
    köyün tamamına yakını bu bu 5 hatunun tadına bakmış sokakta 5 ini görsen ne hanım hanım bayanlar dini bütünde gözüküyorlar bir tane bekar tanıdığım olsa alırdım diyeceğin tipler hepsi
    ama köy geçmiş üzerlerinden hani müge yan köyleri getirse muhtemelen o köylerdende bunların tadına bakan çıkar
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Fıkra gerçek olmuş desenize.

........
    Basganım bide kız 21 yaşında e hamileliğin bir kısmı lohusa dönemi derken (çevrimdışı zamanları çıkarsanız) hangi ara bu kadar aksiyonu yaşamış ben anlamadım.

Egeduk ustadım dedim olay var ilgilenmediniz basganım parmak bastı sağolsun

reha abi de olsa çözecekti ama görünmüyor bu aralar bağkur maaşını pazarda eziyor sanırım

pisko üstad da ilgilenirdi gerçi ucuz, beleş mal var

kkm dönüşü kur farkı ödenmedi
    kkm yi btirdim
    bugün itibariyle full altın dolar euro sterlin ve isviçre frangı oldu yatırımlarım.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kkm dönüşü kur farkı ödenmedi
    kkm yi btirdim
    bugün itibariyle full altın dolar euro sterlin ve isviçre frangı oldu yatırımlarım.
    Bol kazançlar..
    Bistte epeydir yoksun sanırım..
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Sayfa 571/993 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •