Sayfa 571/1004 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    https://x.com/e507/status/1768744947799220514?s=20

Kredi kartı nakit çekim faiz oranı tavanına sert zam geldi. Referans orana artık 131 yerine 189 baz puan eklenecek.

@e507
    ·
    2d
    Ben ekran görüntüsü aldıktan 2 dk sonra site de yenilendi. Yangından ss kaçırmak... ��

Nakit çekimin gecikme maliyetinin vergi dahil yıllık karşılığı da %122,5 oldu.

https://twitter.com/e507/status/1768747704941744561

2. Bu enflasyon muhasebesi tam anlaşılmaz ise yanıltabilir.

Bazı mallar enflasyon civarında değerlenir, öte yandan teknolojik ürünler alındığı an nerede ise yarı fiyat ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Millet döviz alıyor,bankalar kredi vermek istemiyorlar,kredilerde sıkıntı büyük olacak..!(bence)

YTD
    Gündüz yazmıştım,bugün krediler hakkında bazı duyumlar almıştım.(her duyumu da burada paylaşmak olmuyor-sadece uyarı niteliğinde yazıyoruz)

YTD

4. Geçen yazdım bankalar SMS gönderdi faizler artmadan nakitinizi çekin dedi bence.

5. Cep telefonu,bilgisayar vs alıp tekrar satıcıya satma veya ikinci elde satma vs olur.

Millet borçlanma uzmanı oldu.

Cep telefonu bulunamıyor vs olmasın da.

6. Tüm bilançolar gelip de toplu değerlendirmeden yeni yukarı hamle artık zor.

Neya yatırım yaptığın çok net değil, bir süre teknik analiz öne çıkabilir.

7. Bir ara hatırlıyorum konkordato iflaslar başladığında bunları kurtarmak için baya bir uğraştık. Bir kişinin İstihdamı için 100 bin dolar yatırım gerekiyor iflaslar başlamadan önce kredi kaynakları kurtulabilir şirketler için uygun olmalı bataklığa düşmüş olanlar feda edilmeli. Aynı şekilde vatandaşlar için de geçerli ki daha önce kaç defa batanlar kara listede olanlar için af çıktı. Bu da bugünlere gelmemizi sağladı.

8. Kamu müteahhit kararnamesi çıkar, devam eden işlemlerde fiyat güncellemesi vs yapılır muhtemelen.

Sayfa 571/1004 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •