Sayfa 572/985 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    bende sein gibi lerden konuya hakim olmayıp cart diye ortalık yere gelenlerdenhiç hazetmem .

çağrı 1.6 olacak diye bekleyenlerin malnı zaten çağrı gelmesen aktiften alıyodu tahta sahibi . neyin kafasını yaşıyosun . bilmeden yumurtlama
    bilmesem yazmazdım tutarlı bir argumanın varmı senin gibiler giferken ben geliyrdum.
    konuya hakim olmadan diyorsan bunun ne olduğunu yazacaksın.ortaya konuşmak asıl yumurtlamaktır.

2. Arkadaşlar bu hissede tek soru var spk muafiyet veririm,yoksa sipek falan hikaye,spk kral bu hissede,muafiyet verebileceği tek madde şirketin mali zorluk içinde olmasından dolayı mı mecburen el değiştirdi,sirkete faaliyetlerini yurutebilmesi için yeni fon girişi yaptimi,bilindigi gibi hisse glokal hizmetleri 76 000.000 dolara sattı doruk takı hisselerine 1.600.000 dolara sattı.sirket kasasına ciddi nakit girdi.finansal zorluk içinde olma ihtimali sıfır.ayrica şirketin elinde 172.000.000 tl lik gayrimenkul stoğu var.buna Gore bu madde hükümsüz kalıyor,muafiyet vermemesi lazım,diger maddeler hiç uymuyor zaten

3.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hissede tek soru var spk muafiyet veririm,yoksa sipek falan hikaye,spk kral bu hissede,muafiyet verebileceği tek madde şirketin mali zorluk içinde olmasından dolayı mı mecburen el değiştirdi,sirkete faaliyetlerini yurutebilmesi için yeni fon girişi yaptimi,bilindigi gibi hisse glokal hizmetleri 76 000.000 dolara sattı doruk takı hisselerine 1.600.000 dolara sattı.sirket kasasına ciddi nakit girdi.finansal zorluk içinde olma ihtimali sıfır.ayrica şirketin elinde 172.000.000 tl lik gayrimenkul stoğu var.buna Gore bu madde hükümsüz kalıyor,muafiyet vermemesi lazım,diger maddeler hiç uymuyor zaten
    Hikmet Bey haklısınız da zamanında devlet bakanının sözüyle aldığımız asyab hisseleri özsermaye yeterliligine rağmen batmadan iflas ettirildi bir sözle ve bir çok ky mağdur oldu. Böyle durumları da gözardı etmemek lazım. Tabi olacak diye bir şey de demiyorum da dikkat etmek lazım en azından vebal almamak adına....Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    size bir soru kızlar

çağrıya muhafiyet gelmeyeceğini bile bile spk ya başvuru yapar mı bunlar ?

yani getir malı 1 liraya ( teknik olaral aşağıda biraz daha gidecek yeri var ) ordan yatırımcıya mal ver . sonra spk dan bi red çağrı fiyatı ölüsü dirisi en az 1.6x .

yedirirler mi sizce bunu

yani türkçesi diyorum ki bugün 1 liradan alsan spk dan bi red gelse çağrı min 1.6x olsa ölüsü %60 yazar. YEDİRİRLER Mİ SANIYORSUNUZ

ben hiç zannetmiyorum

cümletten geçmiş olsun
    Tarzın hoş değil ama 1 e gelecek dedin neredeyse geldi bu konuda hakkını yememek lazım ...
    Şimdi yukarda sorduğun yedirirler mi bunu sizce sorusuna dgzte grafiğini açıp bakmanı tavsiye ediyorum. Satış fiyatı henüz belli değilken 23 Mart gibi yönetimin adamı yüklü miktar lot sattı 4-4,20 TL civarı ortalamayla ve fiyat ondan sonra fiyat 3,60-3,80 arasında sıkıştı yedirirler mi size dediler ve fiyat 6 TL gördü %70 civarı kısa vade de prim sağladı yani yedirdiler güzel kar yazdım.
    Piyasa riskleri fiyatlar beklentiyi alır bakalım görecez yedirecekler mi?
    Hurgz BIST 100 endekse dahil olmuş hayırlısı
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    http://www.hizliresimyukle.com/image/VC5Ia

Bir daha gelme buraya serefin varsa ama nick de degistirip gelmeyeceksin hadi senin serefine iciyorum
    Bu yapi kredi .denizi de yarin yollarim ama yollayamam yazamayacaksin cunku soz verdin gidecegine.ama ben sana yine yollarim whatsapptan yaz bana
    Çok sert olmuş dostum Adam namussuz olduğu için namus sözü vermesine rağmen özür dilemeden s...r olup gitmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hissede tek soru var spk muafiyet veririm,yoksa sipek falan hikaye,spk kral bu hissede,muafiyet verebileceği tek madde şirketin mali zorluk içinde olmasından dolayı mı mecburen el değiştirdi,sirkete faaliyetlerini yurutebilmesi için yeni fon girişi yaptimi,bilindigi gibi hisse glokal hizmetleri 76 000.000 dolara sattı doruk takı hisselerine 1.600.000 dolara sattı.sirket kasasına ciddi nakit girdi.finansal zorluk içinde olma ihtimali sıfır.ayrica şirketin elinde 172.000.000 tl lik gayrimenkul stoğu var.buna Gore bu madde hükümsüz kalıyor,muafiyet vermemesi lazım,diger maddeler hiç uymuyor zaten
    Yeni fon girişi yapmış olsa haberimiz olması gerekmez mi? Kap a açıklama göndermeleri lazım böyle bir durumda. Yeni fon girişi demek sermaye artırımı demek. Şuana kadar böyle bir gelişme yok bundan sonrada olması imkansız bence. Çünkü son iştirak satışlarından sonra özsermayenin bayağı bir yükselmiş olması lazım.

7. Buralardan tekrar bir atak yapacak gibi hayırlısı, normal olanı spk cevabını 1,30- 1,35 arasında beklemesi gerekir.
    Bakalım nasip
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

8. Bu işte spk suç işliyor...
    spk suç ortaklığı yapıyor...
    dünyada nerde böyle bir olay olabilir....

spk ky ne yapmaya çalışıyor...
    tebliğ açık net ne bekliyorsun ki...

insan bıkıyor...
    her yer lağım olmuş...

Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatolk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...

bye bye troll

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 572/985 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •