Sayfa 572/1024 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    keşke sizin kadar zamanım olsaydı lakin telefona bakmamak ayrı bir etik konusu, bankanın boş olması ayrı..!!
    Haklısınız, ben şubelerin yoğun olmamasını beğeniyorum. Tel'den pek işim düşmez. Ancak gerekirse de direkt mt'yi ararım, bankanın numarasını aramak yerine.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Her ne kadar casual'ın 20 yılın ardından buraya gelip sürekli bozuk plak gibi malum bankanın batışını anlatmasına kızsam da banka karşılıksız dibs yapmış devlet napsın düşüncesine kesinlikle katılmıyorum.
    Bu millet BDDK diye bir kurumun finansmanına her yıl dünya kadar vergi ödüyor.
    Devlet napsın olur mu?
    BDDK bunları takip edecek, karşılıksız dibs satan varsa ensesine binecek, daha satamadan ve mağduriyet oluşmadan müdail olacak. Yapması gereken bu.
    Bir bankanın vatandaşı dolandırması ile bir firmanın bir vatandaşı dolandırması aynı şey değil. Biri devletin kayırdığı, imtiyaz verdiği ve halkın parasını faiz adı altında haraca bağlamasına izin verdiği bir kurum, diğeri değil.
    Devlet, devletin ve milletin parasından faiz adı altında haraç alma imtiyazı tanıdıysa bankalara karşılığında bir dolandırıcılık olduğunda da sorumluluk almasını bilmeli. Bana göre malum bankaya el konulma hadisesinin arkasında fetö var. Uzan dolandırıcının hasıydı ama öyle ya da böyle yerli sermeye idi. Fetö bunu hedef aldı.

Alıntı Originally Posted by hisse-net Yazıyı Oku
    yok kardeş ne yaptın ya,, adam uzan a para kaptırmış gelmiş burda ağlıyo, banka karşılıksız dibs satmış devlet ne yapsın?

gelse direk bloke edicem zaten, keyfimizi kaçırmasın..
    Son düzenleme : mehtapkarayol; 24-05-2017 saat: 01:25.

3.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Kendisi telefonda laf arasında ağzından kaçırdı. Sonuçta benim param yerinde duruyor ( sevineyim mi- üzüleyim mi bilemedim ) gecelik faiz işlemiş. Hesap hareketlerine sonradan baktığımda iki kez gün içinde al- sat yapılmış.
    Kar etmiş mi bari.Ettiyse kar payı isteyin

rodeo günlük 14,50 yapmış. Tabi boşta kalan kısmı var , gerçekte 14 gibi.

Enpara için yazılan pazarlık yapıldığı iddiasına inanmıyorum , mt ye de sordum , gülümsedi kibarca.

400k

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Devlet, devletin ve milletin parasından faiz adı altında haraç alma imtiyazı tanıdıysa bankalara karşılığında bir dolandırıcılık olduğunda da sorumluluk almasını bilmeli.
    Rusvet aliyorlar ya.

Almasalar, bankalarin haddine mi, yok credit card aidati yok hesap isletim ucreti.

7. Evet onlar da var ama onlar olmasa bile yine imtiyazlı bir haraç mekanizması var.
    Tekrara düşüp casual gibi olmak istemem ama geçen yıl bankalar devletin parasını milletten alıp millete satma imtiyazları sayesinde tam 36 milyar kar ettiler ve bu bana göre haraçtır, haksız kazançtır.
    İsteyen istediği gibi isimlendirebilir.

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Rusvet aliyorlar ya.

Almasalar, bankalarin haddine mi, yok credit card aidati yok hesap isletim ucreti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bu arada ing nin %13.50 1 yıllık hoşgeldin oranı iştahımı kabartıyor enparadan çıkıp ing ye gitmeye üşeniyorum sadece

üstelik eft havale bedava ve hesap işletim ücreti de yok diyorlar

doğrusu arada kaldım bilmiyorum ?
    Bence enpara'yi affetme ve usenme hemen uza ING'ye dogru.
    Alternatif ve rekabet iyidir her zaman.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 572/1024 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •