Her ne kadar casual'ın 20 yılın ardından buraya gelip sürekli bozuk plak gibi malum bankanın batışını anlatmasına kızsam da banka karşılıksız dibs yapmış devlet napsın düşüncesine kesinlikle katılmıyorum.
Bu millet BDDK diye bir kurumun finansmanına her yıl dünya kadar vergi ödüyor.
Devlet napsın olur mu?
BDDK bunları takip edecek, karşılıksız dibs satan varsa ensesine binecek, daha satamadan ve mağduriyet oluşmadan müdail olacak. Yapması gereken bu.
Bir bankanın vatandaşı dolandırması ile bir firmanın bir vatandaşı dolandırması aynı şey değil. Biri devletin kayırdığı, imtiyaz verdiği ve halkın parasını faiz adı altında haraca bağlamasına izin verdiği bir kurum, diğeri değil.
Devlet, devletin ve milletin parasından faiz adı altında haraç alma imtiyazı tanıdıysa bankalara karşılığında bir dolandırıcılık olduğunda da sorumluluk almasını bilmeli. Bana göre malum bankaya el konulma hadisesinin arkasında fetö var. Uzan dolandırıcının hasıydı ama öyle ya da böyle yerli sermeye idi. Fetö bunu hedef aldı.
Son düzenleme : mehtapkarayol; 24-05-2017 saat: 01:25.
rodeo günlük 14,50 yapmış. Tabi boşta kalan kısmı var , gerçekte 14 gibi.
Enpara için yazılan pazarlık yapıldığı iddiasına inanmıyorum , mt ye de sordum , gülümsedi kibarca.
400k
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Evet onlar da var ama onlar olmasa bile yine imtiyazlı bir haraç mekanizması var.
Tekrara düşüp casual gibi olmak istemem amageçen yıl bankalar devletin parasını milletten alıp millete satma imtiyazları sayesinde tam 36 milyar kar ettiler ve bu bana göre haraçtır, haksız kazançtır.
İsteyen istediği gibi isimlendirebilir.
Yer İmleri