Sayfa 572/996 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Hisci abi ahaliye soralım birde

Kapanış Long için mi avantajlı Short için mi ?
    ahali bunu bilse zaten burdaişi yok şimdi tatilde olurlardı ahalinn iyi yada kötü oldu demesinin ne anlamı olacak önemli olan paranın cebe girmesi kardeşşş

2.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    ahali bunu bilse zaten burdaişi yok şimdi tatilde olurlardı ahalinn iyi yada kötü oldu demesinin ne anlamı olacak önemli olan paranın cebe girmesi kardeşşş
    Bana göre Dana için iyi bir kapanış olmadı

Sen iyi kapanış diyorsun

Bilemem belki sen haklısındır

O zaman biz pazertesini bekleyelim

3. Bilemedim demek de piyasada çok önemli abey. Ben güvendiğim hisselerde maldayim ama haftasonu poz yok yön duygum kayboldu kaybolduğu halde poza girersen inanmadığın için önce aklını sonra paranı aliyor pellos. İlla bir şey yapmak illa kazanmak zorunda değiliz.
     Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EKGYO, PETKM bir kademede en az 10 milyon TL gerekiyor. Paralı adamlar PETKM kalktı diye girmiş olmalılar. Fakirler TUPRS da oynamıştır.

O kadar parası olup da işi bilenler telegram vs network kurup hisse hisse geziyorlar bence.
    Dünkü petkm ve tuprs pastalarına bakarsan aynı grup olduğunu göreceksin .

5. ayrıca buraya kazandıklarını yapıştırmak zorunda değilsin kimseye kendini ıspatlamak zorundada değilsin hoş bir durum değil yanlış anlama sakın.iyi işler yapıyorsun başarılarının devamını dilerim.sadece şort yaptığını ve long yaptığını paylaşırsan yeterli olur zararda senin karda senin !!!

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bana göre Dana için iyi bir kapanış olmadı

Sen iyi kapanış diyorsun

Bilemem belki sen haklısındır

O zaman biz pazertesini bekleyelim
    bak ben iyi kapanış olduda demedim şimdi en tepeden kapatsa pazartesi 5000 bin sallsa kim ne diyebilir o yüzden kapanışların bir önemi olmadığı düşüncesindeyim.belkide pala herkesi bu haberin yeterli olmadığına inandırmış olamazmı?!!!!bunu derken illada çıkacak diye bir şey sölemiyorum sadce benim anladığım pazartesi çok farklı bir dönüş görebiliriz ama belkide senin dediğin gibi şırşır olabilir ama benim beklentim yukarı yönde tutarmı tutmazmı hiç bir garantisi yok !!!!

7.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    kapamısın longler için iyi olmadığını nerden anladınız bence çok iyi bir taktik yaptı pala pazartesiden sonra ben muhteşem bir ralli bekliyorum ben öyle görüyorum sadece hiç bir garantisi yok ama benim beklentim bu yönde analizlerim bu yönde koç abey gibi kesin konuşamam tabiki y.t.d
    Yön yukarı olduğu konusunda siz ile hemfikirim.

8.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    bak ben iyi kapanış olduda demedim şimdi en tepeden kapatsa pazartesi 5000 bin sallsa kim ne diyebilir o yüzden kapanışların bir önemi olmadığı düşüncesindeyim.belkide pala herkesi bu haberin yeterli olmadığına inandırmış olamazmı?!!!!bunu derken illada çıkacak diye bir şey sölemiyorum sadce benim anladığım pazartesi çok farklı bir dönüş görebiliriz ama belkide senin dediğin gibi şırşır olabilir ama benim beklentim yukarı yönde tutarmı tutmazmı hiç bir garantisi yok !!!!
    Abi ben vurkaç çı adamım piyasada ne hissetim o şekil hareket ederim

Yani ben de göm göm şır şır derken bu olur birden lönge geçebilirim de

Benim şuan ki izlenimim bu yani ben kısa vadeli yorum yapıyorum pazertesi canlı Fiyatları görmem koklamam lazım ama kapanış iyi olmadı benimde anlatmak istediğim bu

Sayfa 572/996 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •