https://www.youtube.com/watch?v=-6GCCsPcCss
Avrupalı gurbetçilerde yakınmaya başlamışlar.
2024 Kazık.
THY Genel müdürünün 1.4 Milyon TL maaş aldığını iddia etmiş.
Avrupalı gurbetçiler seneye İtalya ve Yunanistana gidecek gibi gözüküyor.
https://www.youtube.com/watch?v=-6GCCsPcCss
Avrupalı gurbetçilerde yakınmaya başlamışlar.
2024 Kazık.
THY Genel müdürünün 1.4 Milyon TL maaş aldığını iddia etmiş.
Avrupalı gurbetçiler seneye İtalya ve Yunanistana gidecek gibi gözüküyor.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
İsrail hükumeti 30 Eylül'e kadar ülke genelinde Ohal ilan etmis
Onların çoğunluğu mal zaten,öğrencilik yıllarımdan bilirim mal olduklarını ben demiyorum alamanlar yüzüme söylüyordu,zaten oraya gidenlerin çoğunluğu işsiz güçsüz insanlardı,hamal,taşıyıcı vasıfsız amele yada köyde eğitim görmemiş kişilerden ibaretti,memur,devlet işçisinin orada ne işi vardı,eniştemde gitmişti hamallık yapıyordu 62 senesinde gitme parasınıda bizim peder vermişti,a yı görse mertek sanırdı,bakmayın buraya gelip caka sattığına almanyada bel para etmez insanlardı,içlerinde aydın çıkan çocuklarıda vardı,benim kuzenlerde o aydınlardandı,ama ana fikri devamlı siz alamancıları sevmiyorsunuz devamlı tırtıklama peşindesiniz diyordu,demekki okumuşlar ama adam olamamışlar ana babanın tesirinde kalmışlar,bana sarmadı 2 sene ekonomi okudum yurda dönüş yaptım,ayni örnek dağlı bir komşumuz vardı,eşini hiç götürmemiş eşi hala dert yanıyordu kör olasıca herif beni götürmedi,onu geçtik çocuklarıda götürmedi diyordu,guya neymiş alaman gevuru onları ayartıp ona isyan ederler korkusu varmış,15 sene kalmış yurda dönmüş yer mülk almış,çocukları dertli,torunlar hep dertli,sen almanyaya git bizi dağlılar gibi bize çobanlık yaptırsın,amca sana helal olsun her yeri görmüşsün yıllarca tatil yapmışsın çocukarına iyi eğitim aldırıp mevk sahibi yapmışsın diyorlar,ben bunları söylerken yaşlı bunakta homurdanıyor torunlarımın beynini yıkıyor diye,ama eşi öyle demiyor senin gibi bir insan benide gezdirse diyor,kadıncağızı bizim köyün ucra köşesine kapatmış,onların yan tarafında fındık bahçelerimiz var oradan komşu oluyoruz kapılarından geçerken laflanıyorduk,zamanında dedelerimiz babalarımız çok yer almışlar hem şehirlerden hemde köylerden,zaten kocaman ve eşi 90 yaşına yakınlar...neyse alamanyada çalışanların ruhlarını bilirim.
https://t24.com.tr/haber/dunyanin-en...orladi,1185590
Adnan hocanın tarikattan iyi gibi
Ama şartlar biraz ağır 2-3 güne kalmaz perte çıkılabilir.
bir halt olacağı yok.
ibb başkanı imamoğlu ahmak davasında iki yıl yedi ay hapis cezası ile yargılanıyor şimdi bu kanun koyucuların bu kadar cezayı koyanların acaba ne kadar zekası var merak ediyorum kadınlarımıza kızlarımıza sürtük demek suç değil ama bu iptal kararı veren ysk ya oturtulan imamhatiplilere hemde bebelerin güleceği bir iptal kararı veren bu imamhatiplilere bunu söylemenin cezası 2 yıl yedi ay olabilirmi bu ne kadar büyük bir kabadayılık ey arap hastası eğitilmemiş moruklar bu ülkeyi siz çürüttünüz sizin türevlerinizin gücü bu cumhuriyeti yıkmaya yetmeyecektir geçen gün hayata elveda diyen fırıncılar derneğinin başkanı ekmek aptal toplumların ana gıdasıdır dedi acaba ekmekmi bizi bu hale getirdi bunun bilimsel olarak kanıtlanması gerekir yoksa inanmam hahaha güneşin doğuşunu bekliyoruz
Yer İmleri