Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bu Covid 19 virusun ne oldugunu daha uzmanlar bile tam bildiklerini sanmiyorum.
Bizim yan komsu virusten vefat etti. Ayni evde hanimi, iki oglu, iki gelini 5-6 torunu var. hic birisine bulasmamiz testleri negativ cikmis. Biz ise korkudan telefon yada bahcede uzak mesafeden hal hatirlarini soruyoruz...
Istanbulda bir arkadasimin 84 yasindaki astimli babasi virusten vefat etti. Birlikte yasadigi karisi ve kizina bulastirmamis.....
Bir süreç bu kadar acemice yönetilebilir...
Ve bu kadar başarısız bir bir süreçten ancak bu kadar böbürlenilebilir...(Türkçe hakkaten çok zor böyle bir kelimeyi yeni öğrenen biri ancak 5 yılda kurabilir)
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
mutasyona uğramış bizim corona...3 farklı tipte yayılıyormuş...
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/mu...riyor-41491968
Asul önemli olan Ölümle beraber 33.752 yeni vaka oldu bi günde..12-15gün geriden geliyo ölüm sayısı..trump efendi nasil günesi görüyo!!
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonsuz para düzeni sürdürülebilir mi? 2.yil yine 20 milyon kar bu sefer 2 milyar dolar ucuzmu diyecegiz?
Borsalar nispeten akıllı ve hızlı davranan insanların yeri ve en likit yer .
Bence bu anlamsız çıkışın tek sebebi sonsuz paranın getireceği hiper enflasyonun bu fiyatları görece ucuz kılması olabilir.Buda bir yere kadar çünkü bunun işlemesi mümkün değil sadece az tahribatında bırakıp Zaman kazandırmaksa amaç oda 3-5 ay olur ancak Fed denemiş bunu olur.
Reelde kazanç olmaz gerçek üretim artışı ve refah üretmeli sistem yoksa basbas paraları Leyla'ya ile bu gemi yuzmez.
Sistemin intiharı ve son altın vuruşu olur bu sonra topyekûn cortu çeker.O zaman 100k gelmiş Dow 1k düştüğünü görürüz.
En son kaldığım sayfadan okuyordum 5sayfa demedi gönderi yazınca gördüm gece 100 sayfa olmuş forum ahalisi gece full mesai kalmış 😄
Yer İmleri