Sayfa 573/1002 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop - XVI

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen gün Rebecca Ferguson telefon ile aradı. Ben telefona baktım sonra rüya görüyorum sanıp açmadım. Sonra kalkıp yüzümü yıkadım tekrar kontrol ettim, ayıp olmasın diye aradım sohbet ettik.

Fakat kaç gündür düşünüyorum hayırlı bir şey olsa zamanında aramızda bir şey olurdu, burada çok hayır yok diye tahmin ediyorum, bakalım ne olacak.

Bazı güzel kadınlar ortada kalıyor, fazla güzel olunca yanına yaklaşan olmuyor belki.
    Kadın aradığında bir şeyler içmeye davet ediniz.
    Sonra işler güzelleşir.
    Tabiii korona sosyal izolasyon diyorsanız başka...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Bu Covid 19 virusun ne oldugunu daha uzmanlar bile tam bildiklerini sanmiyorum.

Bizim yan komsu virusten vefat etti. Ayni evde hanimi, iki oglu, iki gelini 5-6 torunu var. hic birisine bulasmamiz testleri negativ cikmis. Biz ise korkudan telefon yada bahcede uzak mesafeden hal hatirlarini soruyoruz...

Istanbulda bir arkadasimin 84 yasindaki astimli babasi virusten vefat etti. Birlikte yasadigi karisi ve kizina bulastirmamis.....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bir süreç bu kadar acemice yönetilebilir...

Ve bu kadar başarısız bir bir süreçten ancak bu kadar böbürlenilebilir...(Türkçe hakkaten çok zor böyle bir kelimeyi yeni öğrenen biri ancak 5 yılda kurabilir )
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452

Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Bir süreç bu kadar acemice yönetilebilir...

Ve bu kadar başarısız bir bir süreçten ancak bu kadar böbürlenilebilir...(Türkçe hakkaten çok zor böyle bir kelimeyi yeni öğrenen biri ancak 5 yılda kurabilir )
    Herkese günaydın,
    Zaten a.k. Partisi’nin en başarılı olduğu alanlardan birisi de başarısızlıklarından sanki bir başarıymış gibi böbürlenmek ve cahil halka yutturmak. Dr Goebbles taktiklerini bunların her adımlarında görebiliriz.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    mutasyona uğramış bizim corona...3 farklı tipte yayılıyormuş...

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/mu...riyor-41491968

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    ABD'de Kovid-19 kaynaklı en çok ölümün yaşandığı gün: 2 bin 108 kişi daha hayatını kaybetti https://sptnkne.ws/BZBv
    Asul önemli olan Ölümle beraber 33.752 yeni vaka oldu bi günde..12-15gün geriden geliyo ölüm sayısı..trump efendi nasil günesi görüyo!!

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bi şirket yılda 20 milyon kar ediyosa piyasa değeri 1 milyarsa ucuz diyeceğiz Sonsuz para düzeninde
    Sonsuz para düzeni sürdürülebilir mi? 2.yil yine 20 milyon kar bu sefer 2 milyar dolar ucuzmu diyecegiz?
    Borsalar nispeten akıllı ve hızlı davranan insanların yeri ve en likit yer .

Bence bu anlamsız çıkışın tek sebebi sonsuz paranın getireceği hiper enflasyonun bu fiyatları görece ucuz kılması olabilir.Buda bir yere kadar çünkü bunun işlemesi mümkün değil sadece az tahribatında bırakıp Zaman kazandırmaksa amaç oda 3-5 ay olur ancak Fed denemiş bunu olur.
    Reelde kazanç olmaz gerçek üretim artışı ve refah üretmeli sistem yoksa basbas paraları Leyla'ya ile bu gemi yuzmez.
    Sistemin intiharı ve son altın vuruşu olur bu sonra topyekûn cortu çeker.O zaman 100k gelmiş Dow 1k düştüğünü görürüz.

8. En son kaldığım sayfadan okuyordum 5sayfa demedi gönderi yazınca gördüm gece 100 sayfa olmuş forum ahalisi gece full mesai kalmış 😄

Sayfa 573/1002 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •