Sayfa 573/2311 İlkİlk ... 7347352356357157257357457558362367310731573 ... SonSon
Arama sonucu : 18487 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Esin Davutoğlu Şenol
    @esenol
    ·
    1 Ağu
    HAKKIMDA PLANLANAN ve ADIM ADIM SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PAYLAŞILAN CİNAYET GİRİŞİMİNE İLE İLİŞKİLİ DUYURUDUR
    1.08.2022
    29 Temmuz 2022 tarihinde akşamüzeri ofisimin bulunduğu binaya girdiğimde, yanda bulunan otopark görevlisi tarafından...
    Esin Davutoğlu Şenol
    @esenol
    ·
    1 Ağu
    @esenol
    adlı kişiye yanıt olarak
    “Hocam Avcı adlı bir hastanız size selam söyledi, beyaz bir Clio araba “notunu iletti.
    Ardından ofisimdeki sekreterim ve bina görevlisi, benim bulunduğum katın merdivenlerine bırakılmış 2 adet dana dili bulduklarını, fotoğraflayıp sonra attıklarını bildirdi.
    Mansur Yavaş
    @mansuryavas06
    @esenol
    adlı kişiye yanıt olarak
    Geçmiş olsun Sn. Esin Hocam.

Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız, yanınızdayız.
    @erefefik

2. 🔴İsrail ordusu 25.000 yedek askeri göreve çağırdı.
    @erefefik

3. Toyota DShK
    @ToyotaDshK
    ·
    39sn
    🇮🇱🇵🇸🚀Sderot'a 25'ten fazla roket atıldı.

More than 25 rockets were fired at Sderot.

#israil #filistin #Israel #Palestine #Gazze #Gaza #GazaUnderAttack
    @erefefik

4. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    34d
    Size Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinin enfeksiyon hastalıkları servis sorumlularından biri olarak söylüyorum. Şu anda ne covid-19 ne de monkeypox hastalıkları diye sorunlarımız var. Yani
    @erefefik

5. Dr. Artunç Kocabalkan
    @DrKocabalkan
    ·
    1d
    Ayda 10 milyar dolar sat! Üstündekileri verdin.
    Şimdi altını da ver. Hem üstsüz hem altsız. Adem ile Havva gibi olduk. Demek artık adem-i merkeziyetçilik zamanı gelmiş.
    @erefefik

6. İngiltere’de VIII. Henry poposunu sildirmek için ünvan sahibi soylulardan biri seçilirdi. Bu adam lazımlık taşır, dışkı analiz eder ve kralın popo temizliğini yapardı. Bunlara “Groom of the Stool” denirdi. Krala yakın olmak önemliydi çünkü terfi ve dedikodulara yakın olurlardı.
    @erefefik

7. Strat
    @stratrade_
    İşte kriptopara ekosistemi de “groom of the stool” denen tiplerle dolu. Tarafsız bakışları olmayan sadece sahiplerinin popolarına hizmet eden tipler.
    Acayip kodlanmış tipler bunlar. Acayip...
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    34d
    Size Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinin enfeksiyon hastalıkları servis sorumlularından biri olarak söylüyorum. Şu anda ne covid-19 ne de monkeypox hastalıkları diye sorunlarımız var. Yani
    Ali özkal
    @Alizkal2
    ·
    6s
    Hocam yine anlamadım sorunlarımız var mı yok mu?
    erhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    @Alizkal2
    adlı kişiye yanıt olarak
    Yok
    .........................
    @erefefik

Sayfa 573/2311 İlkİlk ... 7347352356357157257357457558362367310731573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •