Vallahi takip ettiğim hisseler arasında en zayıf ilk çeyrek bilançolardan biri Vestelin.. Çok iyi bilanço getirenler bile hakkettiği tepkiyi veremedi yukarıya.. Aslında problem bistte.. Bir çok şirket ucuz fiyatlanıyor..
Vallahi takip ettiğim hisseler arasında en zayıf ilk çeyrek bilançolardan biri Vestelin.. Çok iyi bilanço getirenler bile hakkettiği tepkiyi veremedi yukarıya.. Aslında problem bistte.. Bir çok şirket ucuz fiyatlanıyor..
Takaslar 2 gün sonra görülüyor. Ben geriye doğru baktığımda şekerin alımları veya satımları şekerin kendi takasında gözüküyor.. Mesela bugünün takasına bakarsanız şekerin 568064 lot aldığını görürsünüz. Bunun karşılığı çarşamba günü aracı kurum dağılımında gözükür. Baktığımda çarşamba günü şeker 568064 lot almış.. Virman gibi bir durum yok..
Bugünün akd (aracı kurum dağılımında) şeker 484647 lot satmış. Salı günü öğleden sonra takasa baktığımızda ancak görebileceğiz bu rakamı..
İyiden iyiye ucuzladı.
Ama alıcı yok.
Son kapanış fiyatından alana yüzde 20,73 net verimle temettü veriyor.
Ufak ufak ekliyorum. Para olsa daha çok eklerim.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Alicilarin daginik, saticilarin ise bir kac kurumda toplanmasi kagida yapay dusey hareket yaptirildiginin gostergesi olup, pazartesi gunu teknik destekten tekrar ziplamasini saglayacak olmalari olabilir mi?
22lere dusmesinden ziyade 28-32 bandinda temmuza kadar zigzag yaptiracaklarini dusunuyorum. Herhangi bir teknige baglamadan hissi duygularim yalnizca
22 lere düşmesi demek fk'nın 4,2 ye gelmesi ve temettü veriminin yüzde 27 net olması demek.
Oralara gelir mi? Burası Türkiye. Olmaz diyemiyor insan.
Ama o fiyatlara gelirse de ölü fiyat olur ve büyük alım fırsatı olur bence.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri