Sayfa 574/1001 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benden alıntı yapmışsınız bildirim geride kalmış bir soru mu idi acaba yoksa genel bir şey mi idi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet Sv Dostum, bir soru sormuştum.
    Fon ve hisseleri İKG yazılımına izin veren aracı kurumlarla ilgili örnek var mı. Buradan ya da özelden yazabileceğiniz.
    Büyük bir sıkıntıdan kurtarır bu beni.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. İnan ben seni cevaba değer sanmıştım da cevap yazmıştım.

Böyle biri olduğunu bilsem zamanımı harcamazdım.

Yaklaşık 30 yıl kadar önce çocuk esirgeme yurdunda anne baba terbiyesinden yoksun yetişen çocuklar görmüştüm. Tarzları bol bol küfür etmek ve gözlerine kestirdiklerini dışarıya kavgaya çağırmaktı. Eğer sen de böyle bir yurtta büyüdüysen seni anlarım, tarzına saygı bile duyarım. Ama eğer bir aile içinde büyüdüysen keşke annen baban şu kullandığın hakaretleri duysaydı da senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için seninle bir kez daha gurur duysalardı. Allah uzun ömürler versin eğer anne ve baban yaşıyorlarsa bence sen en kısa zamanda anne ve babanı ziyaret edip ellerini öp ve gıyaplarında onları mahçup ettiğin için onlardan özür dile.

Bunlar son sözlerim. Sana cevap yazmayacağım. Mesajı aldığını umuyorum. Bana ettiğin hakaretler içinse canın sağolsun. Sana hakkımı helal ediyorum. Helal hoş olsun. Bunu senden korktuğum için yapmıyorum. Ailemden gördüğüm için yapıyorum. Yolun açık olsun. Selametle..

O değil de bu dolar biraz şeetmiş,nasıl oldu neden oldu bilen var mı.

4. Dolar şu an 7.28 olsaydı heryerde dolar konuşulurdu zirve rakamı olduğu için
    Ama şu an euro 8.14 ve zirvede. Ancak kimsenin umrunda değil..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Dolar şu an 7.28 olsaydı heryerde dolar konuşulurdu zirve rakamı olduğu için
    Ama şu an euro 8.14 ve zirvede. Ancak kimsenin umrunda değil..
    Aynı olay gümüş için de geçerli herkes altın nereye gidiyor diyor,halbuki gümüş grafiğine bir baksalar)))))))))

Kesin bir olay olmuş,bilen var mı.

6,95 vurdu çekti.

Hatta anlık 7,00’ı görmüş

8. Dolar endeksine bakayım bi...

Sayfa 574/1001 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz