Sayfa 574/999 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    İlke olarak tüm gelirler vergilendirilmelidir. Bunu kabul ederim. Evet, asgari ücret bile.. Çünkü vergi vermeyenin devlete paramı ne yaptın deme hakkı olmaz.

Dolayısıyla kazancımdan vergi vermeye razıyım ama piyasa işlemleri piyasa yapıcılık vs standart gelir yaratan işlerden çok farklıdır. İşlem ücretini kim yumurtladıysa çıkardığı yere tekrar sokmak lazım gelir..
    Önce bir memleketi normale dondursunler sonrası konuşulur zaten... Zaten para gerekiyor böyle sacmasapan manipülasyonlar... Bildiği en iyi işi yapsin benzini 2.5 dolara cikartsin tefecilere de parasını versin .. finans bunların neyine..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    şimşekten son dakika geldi
    Hocam düdük kimde
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. *Şimşek: Türkiye'nin kırılganlıkları azaldı, risk primi düştü. Bu risk primi önümüzdeki sene inanıyorum ki bu dönemde 100'lü rakamlarda olacak
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Fişi çektiler, geçmiş olsun
    Hamdım Piştim Yandım

5. Vergi falan hikaye. Baska sikintilar var yada birilerini batiracaklar haziran vadede

SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bimas 525 Şorttttttttttttttt
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bimas 525 Şorttttttttttttttt
    Etme hocam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. herkese iyi akşamlar belirsizlik sevmiyorum...

bugün poz açmadım bu saatten sonrada açmam...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 574/999 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •