Sayfa 574/1006 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop LXII

son 10 yılda etnik kimlik olarak başkalaşan araplaşan bir ülke biliyorum ben
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yazıyoruz sabah akşam hala anlamak istemiyorsunuz.
    ozaman 2. bölüme bak genel pastaya dünkü anlarsın
    reis dün bakamadım pek te
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Odak TV
    @OdakTV1
    ABD Başkanı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu sandalyesine oturttu.
    https://x.com/OdakTV1/status/1886997995645743308

bu video bile msj netanyahunun koltuğunu benden başka kimse çekemez demiş izleyin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    reis dün bakamadım pek te
    şimdi bak piyasa fonlama ve makina ile hareket ediyor taze para yok havuzda olan belli tahtalar üzerinden pıst 100 trade ediliyor tahtalar arası , sistem içerden şirket haberlerini çok önceden alıyor ona göre pozisyon alıp sonra direnç bölgesine kadar sürüp dağıta bildiğini dağıtıyor yada açığa satıp aşağıdan ortalama yapıyor .Thy sistemin tahtalarından bir tanesi banka sattılar geçen hafta onu aldılar dün banka alıp havacılık satıldı pastaya bakarsan anlarsın yani oyun fon yaparak dönüyor giren bir para yok şuanda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bugün Reis açıklama yapar. Trump a hadi ordan , o toprakları aklının ucundan bile geçirme der.. Fuck you da derse iyi olur. One minute nin üstünden çok zaman geçti. Yeni bir ayar lazım

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün Reis açıklama yapar. Trump a hadi ordan , o toprakları aklının ucundan bile geçirme der.. Fuck you da derse iyi olur. One minute nin üstünden çok zaman geçti. Yeni bir ayar lazım
    ülkenin en pahalı kelimesi ben ekonomistim olduğunu söylüyordu fox haber sunucusu Selçuk bey , şimdi en pahalı kelime KOLTUK bence.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şimdi bak piyasa fonlama ve makina ile hareket ediyor taze para yok havuzda olan belli tahtalar üzerinden pıst 100 trade ediliyor tahtalar arası , sistem içerden şirket haberlerini çok önceden alıyor ona göre pozisyon alıp sonra direnç bölgesine kadar sürüp dağıta bildiğini dağıtıyor yada açığa satıp aşağıdan ortalama yapıyor .Thy sistemin tahtalarından bir tanesi banka sattılar geçen hafta onu aldılar dün banka alıp havacılık satıldı pastaya bakarsan anlarsın yani oyun fon yaparak dönüyor giren bir para yok şuanda
    ama ben 300 tl altı portföy degisip thy alayım diyordum ( sagol bilgiler adına
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ama ben 300 tl altı portföy degisip thy alayım diyordum ( sagol bilgiler adına
    Tahta almak önemli değil önemli olan ınsıderın trade ettiği bant üzerinde kazanmak pıst 100 de trend başlarsa yatırımcı olmak insanlar bunu ayıramıyor ve hamallık yapıyor.
    sen borsayı bırakmadın mı öyle yazıların vardı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 574/1006 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •