Sayfa 575/718 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Ağırlıklı ortalama.....0.96.3....

Sen....0.95 kapatıyorsun....!!!!!!!

Yapma çocuğum....yapma evladım....

Kapanış.....0.95 satışta....84141....mesajını aldım....yavrucuğum.....!!!!!!!!!

Afferin evladım....deden takipte....her daim....!!!!!!!!!!!!!...

4141...harika....!!!!!!!!!!......????????????

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    İhyay'ın iştiraki İhaas 116 tl sahibi İhyay 0.90 krş bunun hesabını yandaş ,bizim soyguncumuz,vurguncumuz,hırsızımız deyip sormayan,soramayan Sermaye piyasası kurulu (SPK) ve başkanı sizi Allah'a havale ediyor ayrıcada kınıyorum çünkü zalimle dolaylı yoldan beraberlik yapıyor mazlum küçük yatırımcıyı eziyor,mağdur ediyorsunuz böyle bir adaletsizliğe,hakkaniyetsizliğe,haksızlığa hangi cümleleri kursam bilemiyorum nereden baksan mide bulandırıyor keza Borsa İstanbul yönetimi de çok masum değil resmen suç ortağı göstermelik devre kesici uyguluyor İhlassız ihlas holding ve iştirak şirketlerine aman efendim zahmet buyurdunuz Mücahit Ören'i çok korkuttunuz siz devre kesici uyguladıkça o dahada zalimleşip hisselere diplerin diplerini yaptırıyor adete çirkefleşiyor can yakıyor caaaannnnn bırakın göstermelik oyun oynamayı senaryolar üretmeyi de söz konusu zalim iblisi yakasından tutun holding dahil tüm mal varlığına kayyum atayın bende size Allah razı olsun sizlerden adaletli,adil,hakkaniyetli bir iş yaptınız nihayet adalet yerini buldu helal olsun diyeyim...Ayrıca burada milyoncu lot aldım sattım şu para bu paracı kan emici sülükler var onlarında küçük yatırımcıları farklı pozisyonlara yönlendirip zarar ettirdiklerini biliyoruz ne çok nane yiyorsan ye niye burada kritiğini yapıyorsun amacın nedir zarara,ziyana uğramışların üzüntüsünden keyif,zevk mi alıyorsun..Allah hepinizi bildiği gibi yapsın diyor benim gibi mağdur olan iyi,dürüst ve güzel yatırımcı kardeşlerimi tenzih ediyorum..Kazanıyorsun kazan kimsenin senin paranda gözü yok Allah daha çok kazandırsın edep,haya yahuuu gelip burada insanları tahrik etmenize sebep nedir gerek varmıdır..ytd..

Slm...ortak kendine dikkat et.....

Senin motor her an conta yakabilir....!!!!!!!!!!

Fazla saldırgan olma....her an kodesi boylarsın....!!!!!!!!!!!!

3. Birazdan kör haci da gelir bir özlü söz söyler günü kapatırız

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 09.11.2010.....İHLAS YAYIN.....

1.22.....Bir dolar...22 cent....

Yani.....21 tl..........!!!!!!!!

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Birazdan kör haci da gelir bir özlü söz söyler günü kapatırız

Geceyi kapatamadık ama güne benim mesajla başlayalım o zaman. Bi metro grubu kağıtları bi ihlas grubu kağıtları. Galip ne ise mücahit de o. Biz yinede sabah sabah rahmet okuyalım. Belki insafa gelirde en azından 1 üstüne atar fiatı bugün.

6. Rahmet ve ören ler ... Hahhahahha.
    Galip iyidir canım adam hiç olmazsa iki üç senede bir hareketini çeker. Gerçi Gürcistan da olmasa yine herkese metro yu konusturmustu bu üç senede lakin eli kolu bağlı. Ortalık Sasa hekts gibi zibidilere kaldı.
     Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Geceyi kapatamadık ama güne benim mesajla başlayalım o zaman. Bi metro grubu kağıtları bi ihlas grubu kağıtları. Galip ne ise mücahit de o. Biz yinede sabah sabah rahmet okuyalım. Belki insafa gelirde en azından 1 üstüne atar fiatı bugün.

7.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Slm...ortak kendine dikkat et.....

Senin motor her an conta yakabilir....!!!!!!!!!!

Fazla saldırgan olma....her an kodesi boylarsın....!!!!!!!!!!!!

Ben doğruları,gerçekleri aşikar olan soygunlardan,vurgunlardan,hırsızlıklardan bilinçli olarak şirketlerinin içini boşaltıp karanlık kanallarla yurt dışı bankalara kaçıran sahibi olduğu ihlas holding ve iştirak şirketlerine hisse bazında ortak olan küçük yatırımcıları yaptığı hileli şaibeli işlemlerle maddi zararlara uğratan , alın terleri olan helal paralarını gasp ve mağdur eden hatta şaibeli doğru olmayan bilançolarla hem devleti hemde vatandaşı dolandıran yaklaşık 30 yıldan fazladır yatırımcısına zırnık koklatmayan hemde bu yasal olmayan aslında suç olan dolandırıcılıklarını keza İhlas finans dolandırıcılı,hırsızlığı,oygunu hala tazeliğini koruyorken on binlerce mağdur edilmiş vatandaş var ortada sırf bu yüzden ,Spk ve Bist kurumlarının yöneticilerinin gözünün içine baka baka yapıyor olmasından dolayı canımı fena yaktığı için dürüst ve ahlaklı bir vatandaş olarak tüm iyi niyetimle serzenişlerde ,şikayetlerde,yakınmalarda,yalvarmalarda bulundum duyarlı olsunlar sesimi duysunlar diye hatta bu adamı sorgulayıp yargılayın diye defalarca yalvarışlarda bulunmam beni suçlu kılmaz kodesi boylayacaksa eğer bu ülkedi hakkaniyetli,adil adalet varsa Mücahit Ören ve onun gibi iş insanlarını kodese atsınlar şayet çok adil bir adalet ,hakkaniyet varsa yerini bulacaksa zalimleri insanlara zulüm edenleri çalanları,soyanları,dolandıranları ,kul hakkı yiyenleri ,vebal altında olanları kodese atsınlar tabii ki benim gibi gariban,mazlum ,mağdur edilmiş küçük yatırımcı şerefli,namuslu vatandaşı değil ..Kaldı ki buradan beni hedef gösterip ayar vermeni ahlaki ve etik bulmuyorum dostmusun düşmanmısın anlayabilmiş değilim ama ne yalan söyleyeyim sana fena halde kıl,uyuz,ayar olmama rağmen bu mübarek Cuma günü hurmetlerine ağzımı,ahlakımı,hayamı,terbiyemi hiç bozmadığım gibi bu günde bozmayacağım..Kötü,fitne,fesat,haset şeytanın öğrencileri için yaşasın cehennem...Allah mücahit Ören gibi bir harami başını ve onu koruyup kollayan destekleyenleri ıslah eylesin,bildiği gibi yapsın..Gerçek manada özde müslüman kardeşlerimin üç ayları,Regaip kandilleri ,cuma günü ve bayramları mübarek olsun..Amin..ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    ben doğruları,gerçekleri aşikar olan soygunlardan,vurgunlardan,hırsızlıklardan bilinçli olarak şirketlerinin içini boşaltıp karanlık kanallarla yurt dışı bankalara kaçıran sahibi olduğu ihlas holding ve iştirak şirketlerine hisse bazında ortak olan küçük yatırımcıları yaptığı hileli şaibeli işlemlerle maddi zararlara uğratan , alın terleri olan helal paralarını gasp ve mağdur eden hatta şaibeli doğru olmayan bilançolarla hem devleti hemde vatandaşı dolandıran yaklaşık 30 yıldan fazladır yatırımcısına zırnık koklatmayan hemde bu yasal olmayan aslında suç olan dolandırıcılıklarını keza ihlas finans dolandırıcılı,hırsızlığı,oygunu hala tazeliğini koruyorken on binlerce mağdur edilmiş vatandaş var ortada sırf bu yüzden ,spk ve bist kurumlarının yöneticilerinin gözünün içine baka baka yapıyor olmasından dolayı canımı fena yaktığı için dürüst ve ahlaklı bir vatandaş olarak tüm iyi niyetimle serzenişlerde ,şikayetlerde,yakınmalarda,yalvarmalarda bulundum duyarlı olsunlar sesimi duysunlar diye hatta bu adamı sorgulayıp yargılayın diye defalarca yalvarışlarda bulunmam beni suçlu kılmaz kodesi boylayacaksa eğer bu ülkedi hakkaniyetli,adil adalet varsa mücahit ören ve onun gibi iş insanlarını kodese atsınlar şayet çok adil bir adalet ,hakkaniyet varsa yerini bulacaksa zalimleri insanlara zulüm edenleri çalanları,soyanları,dolandıranları ,kul hakkı yiyenleri ,vebal altında olanları kodese atsınlar tabii ki benim gibi gariban,mazlum ,mağdur edilmiş küçük yatırımcı şerefli,namuslu vatandaşı değil ..kaldı ki buradan beni hedef gösterip ayar vermeni ahlaki ve etik bulmuyorum dostmusun düşmanmısın anlayabilmiş değilim ama ne yalan söyleyeyim sana fena halde kıl,uyuz,ayar olmama rağmen bu mübarek cuma günü hurmetlerine ağzımı,ahlakımı,hayamı,terbiyemi hiç bozmadığım gibi bu günde bozmayacağım..kötü,fitne,fesat,haset şeytanın öğrencileri için yaşasın cehennem...allah mücahit ören gibi bir harami başını ve onu koruyup kollayan destekleyenleri ıslah eylesin,bildiği gibi yapsın..gerçek manada özde müslüman kardeşlerimin üç ayları,regaip kandilleri ,cuma günü ve bayramları mübarek olsun..amin..

slm....senin için duacıyım....senin üzülmen benide üzer....tüm mağdurlar haklıdır....

Sayfa 575/718 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •