Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 574/719 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 5746 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    " Önce paranı güvenilir patrona emanet edeceksin." diye bir kural vardır borsada. Gençlere duyurulur.
    Söz konusu İblis ve zağarları holding ve iştirak tahtalarında soygun,vurgun yaptığı için mahsur görmeyip buraya yazıyorum yani ihlas şirketleri aynı bataklığın içinde beslenip işlem görüyor kar yada zarar yapmış fark etmiyor iştirak ayrışıp yükselmiyor çünkü işine gelmiyor hepsini baskılıyor ancak öyle kontrol altında tutuyor kolay değil 6 hırsızlık şirketi var borsada işlem gören kimin şeyi kimin neyinde belli değil..GYO şirketlerie bakıyorum ,Martı Gyo 7,87 Tl İhlas Gyo 1.05 tl sizce hangi Gyo şirketi çok daha büyük İhlas Gyo diyeceğinizi biliyorum ama maalesef öyle değil işte maharet büyüklükte değilmiş mert,dürüst,adam gibi adam,itibarlı iş insanı olmak gerekiyor büyüklük için Martı Gyo sahibi de tüm vasıflarıyla güzel bir insanmış aradaki fark bu birine devleti yönetenler sahip çıkıyor koruyup kolluyor yaptığı tüm zalimliklere,soygunlara,vurgunlara ,hırsızlıklara hatta İhyay şirketinin yönetiminde olduğu gibi ahlaksızlıklara göz yumuyor bu yüzden vatandaşın canı yanıyor mağdur ediliyor diğer dürüst şirket (Martı Gyo) sahibi ise aldığı ahlaki ve insani terbiye gereği itibarına değer,önem veriyor kul hakkından mümkün olduğunca kaçıyor helalinden kazandıklarını dürüstçe,mertçe azda olsa yatırımcısıyla paylaşıyor şirketinin hisse fiyatını da sahip çıkarak olması gereken yerlere taşıyor..Mesela; Aydın Doğan'a zamanında üç milyar dolar'a ceza yazdılar ama bu gün Doğan Holding 10 tl üstünde işlem görüyor iblis'in holding hisse fiyatı an itibarıyla 0.90 krş.. Böyle hak,hukuk,adalet,hakkaniyet,haram,helal bilen güzel iş insanlarından Allah razı olsun...Din taciri İblisler için yaşasın kor cehennem çukurları..Ytd..

2. hareket zamanı badem ben geldim ..137 den verdik topluyoruz simdi hayırlısı iyi kandiller..

3. Tahtaya bir tane dışarıdan adam sokmuyor teresler... Milyonluk lotlari bekliyorlar hirtlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İhyay'ın iştiraki İhaas 116 tl sahibi İhyay 0.90 krş bunun hesabını yandaş ,bizim soyguncumuz,vurguncumuz,hırsızımız deyip sormayan,soramayan Sermaye piyasası kurulu (SPK) ve başkanı sizi Allah'a havale ediyor ayrıcada kınıyorum çünkü zalimle dolaylı yoldan beraberlik yapıyor mazlum küçük yatırımcıyı eziyor,mağdur ediyorsunuz böyle bir adaletsizliğe,hakkaniyetsizliğe,haksızlığa hangi cümleleri kursam bilemiyorum nereden baksan mide bulandırıyor keza Borsa İstanbul yönetimi de çok masum değil resmen suç ortağı göstermelik devre kesici uyguluyor İhlassız ihlas holding ve iştirak şirketlerine aman efendim zahmet buyurdunuz Mücahit Ören'i çok korkuttunuz siz devre kesici uyguladıkça o dahada zalimleşip hisselere diplerin diplerini yaptırıyor adete çirkefleşiyor can yakıyor caaaannnnn bırakın göstermelik oyun oynamayı senaryolar üretmeyi de söz konusu zalim iblisi yakasından tutun holding dahil tüm mal varlığına kayyum atayın bende size Allah razı olsun sizlerden adaletli,adil,hakkaniyetli bir iş yaptınız nihayet adalet yerini buldu helal olsun diyeyim...Ayrıca burada milyoncu lot aldım sattım şu para bu paracı kan emici sülükler var onlarında küçük yatırımcıları farklı pozisyonlara yönlendirip zarar ettirdiklerini biliyoruz ne çok nane yiyorsan ye niye burada kritiğini yapıyorsun amacın nedir zarara,ziyana uğramışların üzüntüsünden keyif,zevk mi alıyorsun..Allah hepinizi bildiği gibi yapsın diyor benim gibi mağdur olan iyi,dürüst ve güzel yatırımcı kardeşlerimi tenzih ediyorum..Kazanıyorsun kazan kimsenin senin paranda gözü yok Allah daha çok kazandırsın edep,haya yahuuu gelip burada insanları tahrik etmenize sebep nedir gerek varmıdır..ytd..

5. İhyay elindeki payları bu fiyatlardan satarsa bir naneye yarar ihaas yükselişi. Fiyat birşey ifade etmez. Konu ya.vsakliksa o ayri. Ona birşey diyemem. Bu konuda zaten bütün Türkiye hemfikir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu baskı boşuna olmasa gerek... Medya sektörü yerli ve yabancının ilgisini çeken bir sektördür. Değerleme falan yaptırmıyor ama, iştirak ve bağlı ortaklıklarıyla hesaplanırsa, birim pay değerinin kaç tl. olacağını tahmin etmek zor değil. Satış haberi vs. patlatsalar...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Tahta çoook sahipli. Ekranı izleyenler manzarayı görüyor. İlginç rakamlarla toplu alımlar, satımlar. vs,vs... Yani benimle başa çıkamazsınız diyor ama; piyasadaki malın emildiğini de görmüyor değil sanırım. Dolaşımdaki kağıt az, sermaye düşük. Yani ihlas gibi değil. Hayırlısı bakalım...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

51739 seri olarak 95 e bir sayfa verdi güya, ne hikmetse kademe düşmüyor, düşse de alıcı yok tahtada. Kendi yazdığına veriyor, yani, hırsından kendi kendine gömüyor...

Sayfa 574/719 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •