Endeksin düþeceði konusunda beklentimiz vardý. Bunun ters hareket edip, kayýplarý telafi edeceðini umuyordum. Kýsaca maya bozuk. Yapacak bir þey yok...
Endeksin düþeceði konusunda beklentimiz vardý. Bunun ters hareket edip, kayýplarý telafi edeceðini umuyordum. Kýsaca maya bozuk. Yapacak bir þey yok...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Nakit....stok ve alacaklar....809 milyon....
Borçlar....150 milyon.....
650 MÝLYON NAKÝT GÜCÜ VAR.....
HÝSSE ÞU AN....BORSADA 410 MÝLYON DEÐERDEN ÝÞLEM GÖRÜYOR.....
YILLARIN BORSACISIYIM BEN BÖY BÝR ANORMAL DURUM GÖRMEDÝM.....
Taþ çatlatan sabrýnýz nedeniyle bende sizleri tebrik ederim kardeþim. Umutlar baþka bahara kalsa da, küçük tasarruflarýmý yine bunlarda deðerlendirerek, maliyet düþürme çabasý içerisindeyim. Zira parayý bu çöplükte kaybettik, yine burada aramam gerektiðini düþünüyorum. Helal kazancý haramzadeye kaptýrdýk. Saðlýðýnýz bozulmasýn, þansýnýz açýk olsun.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Özel emir ve talimatla, iþtirak halinde baský kurularak, önüne set çekildiði kanaati içerisindeyim. Baþka izahý yok... Bist 100 hissesi. Mali tablolarýný bende inceliyorum. Rasyo analizleri, net aktif deðeri, tasfiye birim pay deðeri vb. hepsini deðerlendiriyorum, bu duruma anlam veremiyorum.
Dýþarýda çok mal var . Ben de bile epey fazla.. ortak yaptý teres.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri