Originally Posted by
palmet
ECZACIYATIRIM o zaman sgk iþhanýndaydý þimdi çankaya belediyesinin olduðu bina. genelde birahaneler ve eglence mekanlarý vardý...sonra eczacýyatýrým meþrutiyet caddesine tasýndý..þimdiki köþe bina. hakýkaten ne gunlerdý..ayakta ekranda saatlerce ekrana bakardým vs vs....
Aynen dostum. Bende gider seans izlerdim. Geçen yýl beni aradýlar, nasýl ulaþtýlar bilemiyorum. Bölünmelerden kalan küsuratlar varmýþ. Hesabý aktifleþtirelim dediler, gitmedim. EGDIÞ o dönem müthiþ reklamý olan, ekonomist dergisine kapak olan bir kaðýttý. Türkiyenin ihracat þampiyonu diye merhum Ecevitten madalya almýþtý. Egeli iþ adamlarýnýn kurduðu tekstil ihracat þirketi idi. Ýzmire gittim gördüm, hayali ihracat yaptýðýný yüklü vergi iadeleri aldýðýný, halka arz da bedava hisse daðýtýldýðýný vs.vs... Meslekten olan genel müdürü ile bizzat görüþtüm, üzgündü 0.30 kuruþtan sattým. Satamayanlar çoktu. Servetini baðlayanlar... Yaþamýyorlar þu anda. Çok üzgünüm.Vah Türkiyem vah.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri