Sayfa 575/700 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Aklıma gelip gelip duruyor. Senelerdir imar izni olmayan ve ileride de kolay kolay olmayacak gibi görünen Büyükçekmece arazisine Güneş Elektrik Santrali yapılamaz mı?

İBB'nin Büyükçekmece Gölü üzerine yüzer güneş panelleri koyduğunun haberlerini okudum. 600 dönüm üzerindeki arsaya böyle bir yatırım o bölgedeki hanehalkının enerji ihtiyacını ciddi oranda karşılamaz mı?

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    insanlara sataşırken, sataştığınız insanların bilgi birikimini ve bilgi düzeyini göz ardı etmeyin hele tanımıyorsanız gördün sen insanları nerede uyardığımı ve sonrasında olacakları bir bir anlattım tarih tekerrürden ibarettir umarım bir daha bana bulaşmazsınız.
    Hah, beklediğimiz '' ben demiştimci'' ! de geldiğine göre düşüşümüz onayını almış oldu.
    Ne twitterini ne de investingini boş bırakmadın sn.armada. Aynı cümleler ile her platformda maşşallah performans takdire şayen.
    Orada da yazdım:
    En iyisini siz biliyorsunuz, önünüzde saygı ile eğiliyorum.
    Bundan sonra kılavuzum sizsiniz.
    Olan oldu.
    Şu andan itibaren öngörünüz, engin teknik ve temel analizleriniz doğrultusunda yönümüz nedir?
    Kurtar bizi.

3.  Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    2022 Karı 2 Milyar TL üzerinde gelirmi. ? Geçer gibi geliyor. )
    sadece bodrum otelinin geçen sene değer farkı 737 milyon

4. Şirketin 28 Aralık'ta 82 liradan hisse geri alımı yapıp yatırımcıya güven vermesi, ertesi günü 29 Aralık'ta hissenin tavan olması ve yaklaşık 200 küsür milyonluk tavandan hisse satılması, değerleme raporlarının aynı akşam Bodrum oteli haricinde gönderilmesi benim kafamda yöneticiler eliyle manipülasyon fikrini ciddi şekilde destekliyor. 82 lirada piyasa değerini yansıtmadığını düşündüğün hisselerini 67-68 den neden geri almıyorsun? Kaç liraya düşmesini bekliyorsun geri alım için? Hisseleri düştüğü yerden kaldırmak için yatırımlarla alakalı ne bir haber gönderiyorsun, ne bir geri alım haberi.

Otel yapımı için Turner ile yaptığın antlaşması göndermedin, holding gazetesinden öğrendik. Genel kurulda Tabanlıoğlu ile mimari tasarımını yaptığını öğrendik. Sanat Yapı ile de kaba inşaatını yaptığını ben söyleyeyim o zaman. Bodrum'a giden görebilir.

Şirket değerleme raporları yatırımcılar gözünde beklentinin altında kalmıştır. Piyasa fiyatlarıyla değerleme rakamlarının yakından uzaktan ilgisi yoktur.

Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    sadece bodrum otelinin geçen sene değer farkı 737 milyon
    Teşekkür ederim, bilanço tarihi bellimi.?

6. 10/01/2023
    KAP

''Sermaye Piyasası Kurulu' nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin (III-48.01), 40 ıncı maddesinin 3 üncü fıkrasının (ç) bendi gereğince;

Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerimiz için 2022 yılında yapılan kira sözleşmeleri tutarı KDV hariç yaklaşık 142 mio TL dir.

Kamuoyuna duyurulur. ''

7. 2021 için kira sözleşmeleri tutarını hatırlayan var mı?

8. 2021 yılı yapılan kira sözleşmeleri tutarı 122.000.000 TL. 9 aylık gelir tablosunda hasılat 77.000.000 TL gözüküyordu. Sene sonu hasılat ise sözleşme tutarı kadar yani 122.000.000 idi.

2022 yılı yapılan kira sözleşmeleri tutarı 142.000.000 TL. 9 aylık gelir tablosunda ise hasılat 129.000.000TL geldi. Hillside'ın brüt karı mı az geldi ben anlamadım bu işi.

Sayfa 575/700 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •