Sayfa 575/1002 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Faiz indiriyolar 10 yilliklar 5 yilliklar yukseliyor. Essek yukuyle dolar satiyolar dolar cikiyor. Ne yapsalar tersi oluyor. Bu kadar yeteneksiz nasil biraraya geliyor anlamiyorum. Soyle yapin faizleri artirin dolar almaya baslayin hem faizler duser hem dolar. Gozleri cakmak cakmak kafalar piril piril. Al eregliyide keyfimiz yerine gelsin. Badem şekeri..

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ocak vadede su anda biri 4000 lot alış koydu 12.80'e...
    bu oyle kucuk yatırımcı fılan olamaz; bildiğin kurumsal taleptir benim gözümde... cayır cayır talep var şirketlerden de bu seviyelerden....
    12,80 mi hocam vay be demek ki var bir bildikleri..

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Faiz indiriyolar 10 yilliklar 5 yilliklar yukseliyor. Essek yukuyle dolar satiyolar dolar cikiyor. Ne yapsalar tersi oluyor. Bu kadar yeteneksiz nasil biraraya geliyor anlamiyorum. Soyle yapin faizleri artirin dolar almaya baslayin hem faizler duser hem dolar. Gozleri cakmak cakmak kafalar piril piril. Al eregliyide keyfimiz yerine gelsin. Badem şekeri..
    ya hiçbir şey yapmasa zaten kendi seyrinde gidiyordu; faiz de faiz diye tutturup kendi bozdu...
    sonra önce çekirdek mekirdek dediler, olmadı çin olucaz dediler... sonra işte bu son saçmalık derken geldik bu noktaya...

sonra vatandaş TL shortluyormuş, ne ayıpmış... ver "gerçek" enflasyon kadar faiz kimse TL shortlamasın.. allah allah yahu...

ben o bilerek yaptılar falan diyenlere de katılmıyorum.. bildiğin basiretsizlik...

eylülden beri hiçbir şey yapmasan 10 yıllıklar 17-18'di şimdi... dolar da 9-10 arası bir yerlerde kapardı yılı...
    Son düzenleme : Desperado; 29-12-2021 saat: 15:05.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. 2021 ilk 3 ay ortalama USD kuru: 7.3912
    2021 son 3 ay ortalama USD kuru: 11.18

Yüzde 51 lik bir artış var bu haliyle bile yıl başı ve sonu arasında. Bunun doğurduğu ve doğuracağı enflasyon malum. Şirketlerin kur zararını nereye koyacağız?

5. 3 Ocak ta enflasyon verileri açıklanınca ki TUIK bile %26-27 açıklanacak diye okudum. O gün yeni bir sistem ya da müjde duyurusu olabilir. Ama o oda kaç gün sürer ayrı

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ya hiçbir şey yapmasa zaten kendi seyrinde gidiyordu; faiz de faiz diye tutturup kendi bozdu...
    sonra önce çekirdek mekirdek dediler, olmadı çin olucaz dediler... sonra işte bu son saçmalık derken geldik bu noktaya...

sonra vatandaş TL shortluyormuş, ne ayıpmış... ver "gerçek" enflasyon kadar faiz kimse TL shortlamasın.. allah allah yahu...

ben o bilerek yaptılar falan diyenlere de katılmıyorum.. bildiğin basiretsizlik...

eylülden beri hiçbir şey yapmasan 10 yıllıklar 17-18'di şimdi... dolar da 9-10 arası bir yerlerde kapardı yılı...
    Gerçekten yapılanlara akıl sır ermiyor. Adam MB başkanı olup aylarca faiz indirmedi. Hatta yazın turizm gelirleri varken bile indirmesi daha mümkün iken bir anda çekirdek, sonra da indirimlerle piyasayı hepten tersine çevirdi. Döviz 13-14 e gelirse tekrar ihracatçı için yaptık falan diyebilirler.
    Aralık ayında muhtemelen cari fazla verebiliriz, bunu RTE tv lerde günlerce anlatacaktır. Programımız başarılı oldu diye.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. koyine furuyorlar gene
    ama gene de iyi duruyor namussuz.

Türk lirası değer kaydedince inanılmaz moral ve alım geliyo borsaya , Taksim meydanında kellelerini uçuracaksın bu hainlerin...

Sayfa 575/1002 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •