Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Şimdi de ihracatçının %25 dövizine çöreklenmişler.İhracatçı hayatta o parayı vermez.Parayı yurt dışında tutar.Herşey zincirleme çorap söküğü gibi daha da zıvanadan çıkıyor.İşleyen ekonominin bir dişlisini bozarsan zincirleme tüm sistem çalışamaz hale gelir.Viop bu işten uyuz kaptı Acaba ereğli,şişe,froto ya satış gelir hesabına -%046 aşağı çektiler ama ihracatçı şirketlere satış geleceği kanaatinde değilim.
Muhalefeti, iktidarı, sendikası, bürokratısı, siyasetcisi, sanayicisi, işletmecisi, bilimum ağırabi kimler varsa toplansın bir ortak çıkar yol bulsun biran önce oturup düşünsünler.
Türkiye yi seven ünvanını, koltuğunu, tarafını düşünmemesi lazım. birlik olmak lazım, bu inatlaşma ile herkes zarar görür
Hedef feyza
Hamdım Piştim Yandım
Dayu geçmiş olsun. Sen 3 5 seneye doktor filan bulursan şükret dicem illa bulursun da yani ne kadar nitelikli olur onu bilemem. Mühendislerin 1000 1000 gidiyordu 10000 10000 gider. Zor dayu. Çözüm mözum anlatana kadar zaten ülkede adam kalmadı bulsunlar şimdi çözümü hep beraber kafa kafaya - bi bulurlar ya sorma.
Sonrası için ben de fenerbahce gibi olur diyorum. Oh lan aziz gitti derken ali koç başkan ne hale getirdi ise Ülke de öyle olabilir malesef. Insallah olmaz, olmasın.
İnşallah bu son politika başarılı olsun, ülkemiz sürekli cari fazla versin, halkımız refah içinde yaşasın. Bu millet çok çekti az da yüzü gülsün inşallah.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes her türlü fedakarlığı yapsın, bu akapenin her türlü rezilliğini temizlesin, mr erdoğan iktidara devam etsin istiyorsun sanırım.. yazılarından bu anlaşılıyor genelde.. 20 yılda bu ülkeye yapılan kötülüklerin derecesini anlamamış durumdasın bence.. herkes ilk önce yalanların bir bir ortaya çıkmasını izleyecek.. bu millete nasıl yalanlar söylendi.. bunlar ortaya çıkacak..bu rezilliğe yıllarca alkış tutanlar (zira rezillikler yıllardır devam ediyor aslında yeni bir şey değil, sadece daha görünür oldu) henüz ne kadar berbat bir durumda olduğumuzu anlamadı..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri