Sayfa 575/1005 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop LXI

ekgyo tarihi zirvesinide geçti.

3 ayda % 50 ye yakın gitmiş.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    ·
    1 sa
    Bakan Yumaklı:
    "Suriye'nin tekrar kendini toparlaması adına çok önemli bir başlık olan tarımsal üretim konusunda, hem bitkisel üretim hem hayvansal üretimde ihtiyaçları tespit ederek mutlaka onların yanında olacağız."

bizim ülkedeki tarım hayvancılığı düzeltinizde orayamı sıra geldi marul tarlada 1 tl markette pazarda 35-39 tl. kime anlatıyoruzki dış güçler veya markette satan yapmıştır
    13-14 yıldır sürekli Suriye'yi duymaktan çok sıkıldım. Nedir bu Suriye'yi bu kadar önemli yapan? dünyanın en değerli ülkesi mi? bilime,teknolojiye falan en çok katkı veren yeri mi? neden Suriye bu kadar hayatımızın içine girdi?
    Atatürk yurtta sulh cihanda sulh sözünü niye söylemiş? Çünkü neredeyse Almanyanın 2 katı yüzölüme sahip, 4 mevsimi olan, dünyanın en güzel ülkelerinden birinde yaşıyoruz, bu toprakları ihya etmeye uğraşmamız burada yaşayan 85 milyonu da ihya eder. Odağımız kendi ülkemiz ve vatandaşımız olmalı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    En kötü TÜİK vasıtasıyla enflasyonu ayarlarlar. Elektrik ve doğalgaza zam gelmezse afaki. Ocakta da faiz iner. Bu algı ile kolay kolay oraya gitmez. Ama büyük reis kıza sinirlenir birilerini görevden alır birine dalar ancak o zaman mümkün
    bugün öğlen yemeği yediğim lokanta düne göre fiyatlarına %25 zammı geçirmiş. x te gördüm şehirlerarası otobüs firmalar %40 zam yapmışlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    13-14 yıldır sürekli Suriye'yi duymaktan çok sıkıldım. Nedir bu Suriye'yi bu kadar önemli yapan? dünyanın en değerli ülkesi mi? bilime,teknolojiye falan en çok katkı veren yeri mi? neden Suriye bu kadar hayatımızın içine girdi?
    Atatürk yurtta sulh cihanda sulh sözünü niye söylemiş? Çünkü neredeyse Almanyanın 2 katı yüzölüme sahip, 4 mevsimi olan, dünyanın en güzel ülkelerinden birinde yaşıyoruz, bu toprakları ihya etmeye uğraşmamız burada yaşayan 85 milyonu da ihya eder. Odağımız kendi ülkemiz ve vatandaşımız olmalı.
    korku imparaotorluğu.. milleti gerçek gündemlen ekonomiden.. halkın ihtiyaçlarından uzaklaştırmak.

sürekli tehlikelerden bahsedip korku ve endişe yaymak.

algılarla milleti güdmek.

bizene suriyenin kuzeybatısının sağ üst köşesindeki dik yamacından

ülkenin tek gündemi korku .. anayasanın 4 maddesi..

anayasanın iptal verdiği kararlara rağmen kaç kişi içerde. sanki anayasaya uydukları varda yeni anayasa lazımmış.

önce mevcut anayasana uymasını bil.

falan filen.

uyumaya devam.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    berkime sorsak daha iyi takip ediyor gerçi. ben bakmıyorum takasa ama gördüğümde diğer long baya yüksekti.
    VİOP30 Aralık Vade
    Diğer long 82 bin

VİOP30 Şubat Vade
    Diğer long 39 bin

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10,987..............................LONG ......speği tırtıklamaya devam.........bu aptalın parasını almak....için elinizi bazmanız yeter.......
    11018.........................Tekrar LONG poz açtım.......Palayı tırıklamaya devam......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

sağol varol.. diğer long şubatada taşıyor ozaman.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 Aralık Vade
    Diğer long 82 bin

VİOP30 Şubat Vade
    Diğer long 39 bin

Sayfa 575/1005 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz