Sayfa 576/992 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Türkiyemizin hali bu işte, fanatizmin-faşizmin etkisi altındaki gruplar sürekli kendilerini haklı görmek, karşısındakini suçlu çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm taraflar için bu böyle, hepsi aynı bok, birbirinden anlayış olarak farkı yok. En basit örnek; Ankara AKP de iken yağmur yağıp ortalık Venedik e döndüğünde İzmirliler güler dalga geçer sizin yapacağınız iş bu kadar olur derlerdi. İki hafta sonra İzmir aynı şekilde göle döndüğünde de Ankaralı AKP liler dalga geçerdi. Yıllardır akıllanmadılar, sorgulamadılar ve sele boyun eğdiler. Oysa iki taraf birlik olup karşı koysalar böyle olmayacak, gereği yapılacaktı. Her işte durum bu...
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hindistan ve çin askeri çatışmış öyle yazıyor twitterda...iki tarafta da yaralananlar varmış...belki bundan dolayı vermişlerdir bitcoin'e...

https://www.milliyet.com.tr/dunya/hi...yarali-6209306

Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Bitcoin ve diğerleri fena çakılıyor... bunlarda sert satış olduğunda genelde dow ve dax çok sert satış yiyorlar...

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Remzi Albayrak, 1964 yılında Eski Yugoslavya’nın Sancak bölgesinde doğdu ve 1969 yılında Türkiye’ye göç etti. Şehit Kamil Balkan İlkokulu’nu, Oğuzhan Ortaokulu’nu, Kuleli Askeri Lisesi’ni ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nı bitirdi. Albayrak, TSK'nın çeşitli birlik ve kurumlarında görev alarak 2010 yılında albay rütbesiyle emekli oldu. Askerlik hayatı boyunca Bosna-Hersek’teki savaşta NATO (SFOR) karargahında, Almanya’nın Heidelberg şehrinde bulunan 7’nci American Ordusu (LANDCENT)’nda ve ABD San Antonio şehrinde bulunan Lackland Air Forse Base’de yurtdışı görevleri icra etti. İstanbul Üniversitesi’nde Türkçe’nin Yabancı Dil Olarak Eğitimi, Beykent Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ile Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanlarında toplam üç yüksek lisans çalışması yaptı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi’nde İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora çalışmasına devam etti. 2017 yılında CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı seçildi. Evli ve dört çocuk sahibi olan Remzi Albayrak, çok iyi seviyede İngilizce, Boşnakça, Sırpça ve Hırvatça bilmektedi

Bahsettiğiniz kişi üste özgeçmişi olan kişimidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ohaa devletin basındakinde böylr cv yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Keşke haber kaynağının Linkini atsaydın.? Bu haber hiç bir yandaş medyada yer almıyor. bu haberi nasıl kaçırmışlar merak etmemek mümkün değil.
    https://www.youtube.com/watch?v=QFrCEjji49I

5. [QUOTE=asklepion;4423747]
    Sabah, Takvim vs. gibi gazeteler belediyelerin her kurumuna dağıtılırken itiraz edenler, kendileri seçilince bedava Sözcü dağıtım işine girerse partizanlıktan öteye gidilmez.

Şöyle bakıyorum da aslında yok biribirimizden farkımız.

Bedava sözcü ilk sokağa çıkma yasağının uygulandığı cumartesi günü uygulandı Sayın asklepion.
    Nedeni de açıklandı.

6. İtfaiye daire baskanın cv ye bak eğitim desen var askerlik desen köküne kdr var. Bu adama liyakatsiz diyorlar.

Şaşırmıs bunlar.

7.  Alıntı Originally Posted by TCM Yazıyı Oku
    Türkiyemizin hali bu işte, fanatizmin-faşizmin etkisi altındaki gruplar sürekli kendilerini haklı görmek, karşısındakini suçlu çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm taraflar için bu böyle, hepsi aynı bok, birbirinden anlayış olarak farkı yok. En basit örnek; Ankara AKP de iken yağmur yağıp ortalık Venedik e döndüğünde İzmirliler güler dalga geçer sizin yapacağınız iş bu kadar olur derlerdi. İki hafta sonra İzmir aynı şekilde göle döndüğünde de Ankaralı AKP liler dalga geçerdi. Yıllardır akıllanmadılar, sorgulamadılar ve sele boyun eğdiler. Oysa iki taraf birlik olup karşı koysalar böyle olmayacak, gereği yapılacaktı. Her işte durum bu...
    Benim anlatmak istediğim buydu. Bir taraf kahverengi ise diğer tarafta aynı b.okun lacivertli.

8.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    İtfaiye daire baskanın cv ye bak eğitim desen var askerlik desen köküne kdr var. Bu adama liyakatsiz diyorlar.

Şaşırmıs bunlar.
    Herkeşe be den çay şakire yok

Sayfa 576/992 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •