Sayfa 576/1002 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

İphone 12 Türkiye resmî fiyatları açıklandı , 27 Kasım’da ön sipariş alınmaya başlanıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Pfizer, BioNTech ile birlikte geliştirdiği Covid-19 aşısının acil kullanım yetkisi için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi’ne (FDA) resmi başvuruyu yaptı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de faz-3 çalışmalarına başlanan Çin menşeli Covid-19 aşısı için bugün 20 bin gönüllünün başvurduğunu bildirdi.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku

Fazla iddialı olmuş, Antep ile Siirt fıstığının farkını bilmeyen biri tarafından.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    antepliyim...bunu yazan kişi saçmalamış...antep fıstığı ile siirt fıstığını kıyaslamak komedi...mesele reklam meselesi değil...hoş yazısında bunun sebebi de var aslında...evet antep fıstığı siirt fıstığına göre daha yeşildir ve zaten farkta bu yeşil renkten geliyor...fıstık içi ne kadar yeşil olursa aroması o kadar güçlü olur...mesela çerezlik fıstıkla baklavalık fıstıkta farklıdır...ikisi de antep fıstığı ama baklavalık fıstık içi çok daha koyu yeşil ve aroması çok daha kuvvetlidir...tuzlu antep fıstığı kg 100 tl mesela şu anda antepte (imam çağdaş'ta) ama boz fıstık yani baklavalık fıstık kg 200 tl den az olmaz...

siirt fıstığının tadı olmaz çünkü içi sarı olur...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Fazla iddialı olmuş, Antep ile Siirt fıstığının farkını bilmeyen biri tarafından.

6. üç çeşit baklavalık fıstık vardır kalitesine göre ...
    en kalitelisi kuş haceti dediğimiz boz fıstık ki kaliteli baklava ve türevlerinde sadece bu kullanılır.
    diğeri normal bildiğin antep fıstığı ...
    üçüncü tür ise hem yemek olarak hem garnitür olarak da kullanılan çiğ olarak tüketilemeyen , ucuz baklavanın içinde yeşil renk örtüsü olarak yayılan yusyuvarlak olan tür. bu türün kabuğu da sert değil yumuşacıktır...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İphone 12 Türkiye resmî fiyatları açıklandı , 27 Kasım’da ön sipariş alınmaya başlanıyor

en önce asgari ücretten biraz fazla alan tayfa kapışır..izleyin bakalım
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 576/1002 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •