Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://twitter.com/MKA__ATAM/status...nilZG93xg&s=19

Muhafazakar paki'ler şeriatla yönetilen İran sınırını aşıp Laik ve demokratik Türkiye sınırına dayanmış ve videosunu da paylaşmışlar yine.

Tamam muhafazakar Suudi çöllerinde yaşamak istemiyorsunuz da şeriat ile yönetilen Malezya yı niye tercih etmiyor sunuz? Neden Laik ve demokratik Türkiye ve bazılarınız da oradan Hristiyan Avrupa ya geçiyorsunuz?

Aklım almıyor...
    İran'da Suudi de şeriat mi var. Orada da belirli bir grup hayatını yaşıyor adamına göre kural kanun var. Şeriat dediğin yerde kral da olsa aynı cezayı alır

2. ABD nin borcu yoktur. Çinki yazıp veriyor printerda. İstese 1 trilyon $ lik banknotlar basar geçer

3. Pala abi birakma sik disini yapa bilirsin fiskirt ama bize degil Hala sistem al dirma diyor. Basarisizlikta sistemsiz kaliriz. Guveniyoz sana.

4. Osmanlı'da Yahudi ile padişah davalık olur fatih sultan Mehmet Yahudi'nin haksız yere elini kestiğiiçin kadı da fatihin elini kesme cezası verir. Yahudi hiç beklemediği sonuç için davadan vaz geçer.

5. Osmanlıya geri dönelim mi Ayasofya abi, o dönem daha adaletliymiş
    Hamdım Piştim Yandım

6. Süper bono haberi salarlar mı dolar long'ları patlatmak için?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Osmanlıya geri dönelim mi Ayasofya abi, o dönem daha adaletliymiş
    Adalet sistemde gerçek şeriat yok ki hiç bir yerde herkes bellemiş şeriat el kesiyor zina dan taşlıyor zina hükmü iki kişiyi üst üste çıplak görsen verilmez deliğe girerken iki kişi görecek. Oğlum kim iki kişiyi çağırıp göstere göstere seks yapar

8.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Süper bono haberi salarlar mı dolar long'ları patlatmak için?
    Yermi bundan sonra

Sayfa 576/1000 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •