Sayfa 576/682 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 5450 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop LXV

1. Şöyle bakınca...

Sanki "sağlıklı borsa nedir?" in cevabı gibi olmuş. Tabi biz yokuz listede.
    "Yatırımın tabana yayılması", toplumun ekonomiye ve dolayısı ile borsaya güvenmesinin konuyla ilgisi yoktur tabi...
    Ulusal ekonomiye zerre katkısı olmayan, hatta zararı olan,
    "Yastık altı" döviz ve altın yatırımının toplumun genel yaklaşımı olması, elbet daha iyidir...

EK: İlgilisi gönderisini silince, bağlamından koptu. Özünde ironi içeren bir gönderi idi...
    Ezcümle, bizde de BES vb. araçlarla toplumun tabanına yayılmaya çalışılan,
    kitlelerin; YP veya Altın yerine, borsaya yatırımı ülke ekonomisi ve borsa için yararlıdır...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. kuzu dayu, dediğin senaryo gerçekleşse de endexi taşıyıcak yerli alıcı bulamayacaklar..yabancı zaten gelmiyor..
    dediğini hemen yaparlarsa o aldığı malı ne zaman- kaça satacak, bu endişeleri de vardır..
    bu durumdan çıkmak kolay olmayacağı için beklenen olası düşüşü ekonomiye değil de başka nedenlere bağlamayı bekliyor olamalılar..9.000 leri savunmak uğruna çoğu hissenin ayarlarını da bozdular..
    savaş nedeniyle borsanın 8500 altına kayması, ekonomik nedenlerle 8500 altına kaymasından iyidir, görüşü hakim olmalı..
    benim derdim şu; borsa haketmiyorsa neden zorluyorsun, neden yönlendirme yapıyorsun..serbest piyasa ortamı oluşmadan borsa dengeye ulaşmayacak zaten..elleme dengeyi kendi bulsun piyasa..
    bu yüzden kuzu dayu, yatırımcı yok ama oyun şiddetle devam ediyorken en az orta vade, borsa için umutsuzum..
    yanılabilirim ama uzun vade grafikler de yanılır o zaman ve borsanın kendi tarihinde ilk olur ..

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    simdi sen ZIRAAT yatirimsin....yani VARLIK FONU...

geldin SELLELE nin onune yattin.....3 ay once 9000 de....ustune geleni aldin...SISTEMIK KRIZI onledin....

sonra....3 ay boyunca.....9000 ila 9700 arasinda gittin geldin....gittin geldin....YORULDUN....

diyelim elinde....rakkamlar yuvarlak....100 milyarlik mal oldu....paranda bitti....20 milyar senet....cesitli....

NE YAPARSIN....

sevgili karaduman....paran yok ki....bi 100 milyarlik daha alip yukari suresin....

emme....

kafan calisiyor.....bu 100 milyarlik mali doseyeyim....endeks buradan yuzde 30 gocsun....goctugu yerde gelir 20 milyar senedi aynen yuzde 30 asagida ALIR YERINE KORSUN....

20 MILYAR SENEDIN VARDI CESITLI HISSELERDE.....GENE VAR....AYNI....EMME CEBINDEDE...30 MILYAR NAKIT OLUSTU....KAR YANI.....

BEN BUNU YAPARIM....ya sen ne yaparsin.....
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. Aynı muhabbetler 6 şubat peşine de oldu biraz yaşanmışlıklardan ders alın. Bak cidden bazı yazılarınızı alıntılayıp altına bir kaç kelime edivereceğim günü vakti zamanı gelince.

Siz devam edin buralarda aylıkları yattı mı sosyal medyada mangalda kül bırakmayan sol tandans ekonomistlerin kafasında laflar etmeye.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Türkiye, bu savaşın neresinde? İran'dan sonra ne olacak? | Alparslan Kuytul...................şuan bunu dinliyorum...erdoğanı yerden yere vuruyor....tespitlri yabana atılacak gibi de değil......

https://www.youtube.com/watch?v=Hu4iF3TNKMA&t=646s

5. İşinize gelmeyince... Gönderi silmek, manipüle etmek, bel altı saldırmak...
    Hayatınız demagoji... Traşş... Zamanı gelince biz de alıntılarız.

Kendi adıma ben veri/teknik ile konuşuyorum, buyur:
    Şubat 2022'de bile Yıllık Pivot altında Aylık kapanış yapmamış XU100...
    2025 yılında 3 Aydır altında kapatıyor. Omurga olmadan, siyasi, dini, ideolojik saiklerle konuşmak kolay...
    Zamanı gelin konuşacağına, veri koy da "Eyvallah diyelim".

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye, bu savaşın neresinde? İran'dan sonra ne olacak? | Alparslan Kuytul...................şuan bunu dinliyorum...erdoğanı yerden yere vuruyor....tespitlri yabana atılacak gibi de değil......

https://www.youtube.com/watch?v=Hu4iF3TNKMA&t=646s
    @TOKATYILDIZI470 hocam, Alparslan Kuytul hocayı dikkate aldığını bilmiyordum.
    Güzel yakalamışsın. Tebrikler.

7. Veri koydum zaten bu işlerden o kadar anlıyorsan yeteri kadar veri var yazılarımda. Gönderi şampiyonu olmaya gerek yok. O eleştirdiğim sol tandans ekonomistleri ben sizler gibi sosyal medyadan tanımıyorum rahat ol. iş para yönetmeye gelince alayının ne olup olamayacağını bilecek kadar bu sektörün içindeyim. Hatta oralarda ne konuştuklarını kendilerinin ne pozisyon aldıklarına kadar bilirim. Kimin kimi nasıl uyuttuğunu kimin neyi ne kadar bildiğini de Allah bilir. Her şey her yerde konuşulmaz bu işlerde.

Ben hiç kimseye de bel altı yazı yazmam burada. Ben diyeceğimi dedim artık gerisi herkesin anladığı kadar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Yahu önce kafanda "birilerinin izlediği sol tandans ekonomist adamları" yaratıyorsun.
    Sonra onu birilerine atfediyorsun...
    Sonra da "O eleştirdiğim sol tandans ekonomist adamları ben sizler gibi sosyal medyadan tanımıyorum" diye ahkam kesiyorsun?
    Sen kendinle tartışıyor olabilir misin?

Sayfa 576/682 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •