Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Bu akşam sayın cumhurbaşkanından bir ulusa sesleniş bekliyorum herkes evdeyken dünkü rezilliği örtbas etmek için yol yaptık maske dağıttık yetmedi 44 ülkeye yardım gönderdik demeli
    Her felaket sonrası açıklamaları.
    Deprem olur toki . 35 askerimiz şehit olur toki. çığ düşer toki.

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Bu site haritalandirmayi kafasına göre yapıyor büyük ihtimalle. hastaların bilgileri yaşadığı yerler detaylı paylasilmadi bildiğim kadarıyla. Bu trendde belki tutacak bir girişim diye girmişler olaya ama insanları yanlış yönlendirebileceginden dolayı fırsatçılık yaptıkları.
    Hastaların detaylı bilgilerini yayınlamak cok eskilerden beri suçtur.
    Kisinin özelidir o.
    Saglik dosyalarının uzerinde bile "gizli" yazar.

Bakın dün o kadar olay oldu bir yetkili bakan vs çıktımı tvye vs. Yok çünkü kararlarının yanlış olduğunu biliyorlar çıkıpta ne söylecekler ha bir metin yazarlar onuda bir şey olmamış gibi geçiştirirler

4.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Yav şu Afrika örneği vermekten yatıp kalkıp şükür edin şunlar var demeyi bırakın. Kaosu bir şekilde yönetecekler. Yönetemiyorlarsa yöneten kişileri getirecekler. Bu kadar basit.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O zaman Amerika örnegi vereyim. Adamlar 35.000 dolara virüs testi buyur buyur. 1 numara amerika. Hala siyaset. Elbette 1923 den beri kaç hükümet değişti. Şimdiye kadar yönetemeyenler gitti. Elbette bu siyasi parti de gidecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Bu site haritalandirmayi kafasına göre yapıyor büyük ihtimalle. hastaların bilgileri yaşadığı yerler detaylı paylasilmadi bildiğim kadarıyla. Bu trendde belki tutacak bir girişim diye girmişler olaya ama insanları yanlış yönlendirebileceginden dolayı fırsatçılık yaptıkları.
    Yeğenime de göndermiştim linki. Onların mahallesinde gözükmüş. teyit etmek için aradım sordum. Var mı gerçekten coronalı biri biliyor musun diye sordum? Sokağın başında bir çiftte varmış. Karı-koca da corona varmış ama çocuklarına geçmemiş.

Evden pek çıkmayan insanlardı ,dikkat ediyorlardı dedi. Fakat sanırım kocası iş için doğuya gitmiş. Herhalde ordan kaptık diye düşünüyorlarmış.

6. Şuan dünyada fabrikalar, araçlar durduğu için dünya baya temizleniyor...
    Dünyada en az 1 hafta bu şekilde tüm her şey durup doğanın kendisini temizlemesi lazım... veya 2 hafta.. kimse ölmez kimse batmaz...
    Dünya olarak vizyonumuz sıfır maalesef.

şehirler baştan aşağı yeniden tasarlanmalı..insan mobilizasyonunu ve etkileşimini düzenleme açısından.. ve geniş yeşil alanlar ile.. nüfus homojen dağıtılmalı ülkeye..

kocaman ülkeyiz ama nufusun 4 te 1'i tek bir şehirde.. başlıbaşına risk.. milli güvenlik riski.. ekonomik risk.. bu tür durumlar sürekli olacak muhtemeldir gelecekte.. bir an önce başlamalıyız şehirlere format atmaya..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    tam benim oturduğum semt kırmızı...zıçtık ki ne zıçtık...şaka gibi vallahi...inşallah doğru değildir yani...
    Abi civarda vaka olan hastane vardir ondan kirmizidir 😀

Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •