Sayfa 578/1001 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Muharrem İnce : Yıllarca öğrencilerini sınavlara hazırlamış bir öğretmen olarak sınav tarihi ile oynamanın öğrencilerin psikolojisi ile oynamak olduğunu biliyorum. Yaşadığımız süreç çocuklarımızın psikolojisini yeterince etkiledi. Bu hatadan vazgeçin. Çocuklarımıza kıymayın.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    En son açılması gereken yer bana göre AVM’ler ama nedense ilk onlar açılıyor .. Kapalı alana yüzlerce kişi girecek ..
    Katılıyorum,ayrıca bu avm lerin %99 u dışarıdan doğal havalandırma kullanılmayan yerler,hiç bir konuda anlaşamayan uzmanların anlaştığı ender konulardan biri bu virüsün havalandırma ve klima sistemleriyle çok kolay taşındığı,örnek : Avusturya da ki ilk bulaşların tamamı,kayak merkezine giden bir süper bulaştırıcının,gittiği büyük bir kafedeki hemen herkesi
    havalandırma yoluyla hasta etmesiyle başlamıştır.

#sandıktagörüşürüz hastagı A.K. trollerinin dötlerini ateş aldırmış, hepsi orada algı kasmaya çalışıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    #sandıktagörüşürüz hastagı A.K. trollerinin dötlerini ateş aldırmış, hepsi orada algı kasmaya çalışıyor.
    Sınava giren en az 2 milyon öğrenci vardır.

2 de anne baba saysak 6 milyon eder.

5. Bizdeki bu ünlü,medyatik olma merakı nedir gerçekten anlamıyorum,bugün bilim kurulu üyesi bir prof un yorumunu okudum aklım durdu;eğer elbise,poşet gibi şeyler dende virüs bulaşsa,çok daha fazla hastamız olurdu demiş adam iyimi?yahu ben kurul üyesi falan değilim,mağazaya gittim,peynir zeytin,ekmek aldım,kasaya geldim,kasiyer enfekte,gayri-ihtiyari yana döndü öksürdü poşetlere doğru,ben bir poşet istedim,malzemelerimi aldım,maskemi düzelttim,buyur sana bulaş....yahu 7-24 o kanal bu kanal geziyorsunuz,geçmişteki ünvanlarınıza göre bu kurullara seçilmişsiniz,dünyada bir çok saygın kurum,virüsün plastik yüzeylerde 17 güne kadar yaşadığını söylüyor,siz bilim kurulu üyesi olarak yok böyle bir şey diyorsunuz,kendi adıma soruyorum;zaten iyice gevşeme hali içinde olan vatandaşlarımıza bu bilgiyi,tv lere çıkmaktan ne kadar zaman ayırıp,hangi bilimsel çalışma sonucu ulaşarak verdiniz?

Mansur yavaş : Salgında örnek bir sorumlulukla evde kalan 65 yaş üstü hemşehrilerim;

Sokağa çıkma sürecinizde maske ve dezenfektan ihtiyacınızı karşılayacağız.

Bugünler geride kalınca, talep ve başvuru sırasına göre belediyemizin Tatil Tesisleri'nde siz büyüklerimizi misafir etmek isteriz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Zaten dediğiniz gibi olmak zorunda. Yoksa fetö sınavları gibi dedikodular çıkar.
    Joker ne demek?

Dogu Anadolu yada Guneydogu Anadolu da iliskilerin fazla siki fiki oldugu yerlerde universite imtahanlarinda cooooook joker kullanan oldu

Iyi universitelere giren koyden giden cok olmustur. Hepsi degil ama bazilari Joker kullanir. Hala bu sistem devam ediyor. Parasi belli alan memnun satan memnun.

Sehirde yasayanlar bilmez Joker ne demek. Biz biliriz.

Sayfa 578/1001 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •