Sayfa 578/1001 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Bir tanrının mutlaka adiliyet anlayışında sorun vardır.(bence)
    Bilemem, sağlam tanrı işini sağlama bağlamıştır.

1- Patron haklıdır
    2- Diğer durumlarda 1 nolu madde geçerlidir.

Bu şartı başta kabul eden çoktur.

Fıkra var:

Adamın biri birgün yolda giderken Alaaddinin lambasını bulmuş. Lambayı okşamış ve içinden cin çıkmış :
    -Dile benden ne dilersen, demiş. Adam da :
    -Ya cin ben Kıbrısı çok merak ediyorum, ama ne uçağa, ne de gemiye binebiliyorum. Bana oraya bir köprü yol yapsana, demiş. Cin de :
    -Ya kardeşim senin işin gücün yok mu? Şimdi yol yapmak için oraya bir sürü asfalt, iş makinalari demir, çelik halat falan filan lazım şimdi onunla kim uğraşacak sen başka birşey iste, demiş. Adam da :
    -O zaman bana kadınları nasıl anlayacağımı söyle, demiş. Cin de adama demiş ki :
    -Ya senin şu yol kaç şeritli olsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GARAN benim için en favori hisse iken -400 ml. takası görünce , artık ona bulaşmam.

Hisse mi yok?

Yabancı blok satmışken bundan hayırlı bir şey çıkacağını sanmam.Resmen zirvede dağıtım yapılıyor gibi...

Garanti'de 400 milyon lot cagri icin satilmadi.

Onun 300 milyon lotu Aralikta, kurdaki oynakliktan. Dolar 10'a indigi zaman adamlarin hepsi satip tuydu. Butun bankalarda. Halk'ta 50 mlyon lot mesela. 18'i gorunce boyle bir bela ile mi ugrasilir dediler, arkalarina bakmadan gittiler.

Ayrica bu islerle profesyonel ugrasanlar var. Cagri zamani, fiyati, arbitraj hesaplamalari.

Sene sonu fonlarin pozisyon kapatmasi, Londra Cetesi, vs. Durum boyle.

Garanti'yi tasimayan uzulur bence.

3. Ben hak hukuk anlamam, enayi yerine konuldum mu konulmadım mı ona bakarım.

Benim dünyada piramit yaptıracak ne param ne de sürem var. Bana o piramidin daha iyisini sonra sana yaparız denmiş ise yeter.

Komunist sistemin sorunu tembellik veya çalışmama hakkının olmaması deniyor. Batı uyandı evrensel vatandaşlık aylığı diye bir şeyi deniyor.
    Son düzenleme : ariston; 16-02-2022 saat: 23:28.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KK ya değil bu sistem bunun 100 katı bile kötü olsa benden tek oy çıkmaz.Etrafımdaki onlarca insanda KENDİNİ İNKAR ETMİŞ OLUR ve akp zamanında kazanılan tüm haklar max. risk altına girmiş olur.

Öyle helalleşme vs. geçin onu.Gözü kümeste olan tilki helallik istermiş.O zatı hiç sevmem .Bakmayın şimdiki haline.Eline güç geçince ne kadar saldırgan olduklarını(değerlere) yakın tarihe bakan herkes bilir.(Anketlerden çıkan sonuç)

Üstelik sahip olduğu marjinal kavramlara hala bu ülkenin dinamikleri hazır değil...

Neden Mansur yavaş..Çünkü CB olunca güç kendinde ve orjinlerine çok muhalif olamaz.
    Mansur Yavaş olmaz itaat etmez o. O adam doğru bildiğinden şaşmayan biri.

5. İki gündür komisyona çalışmaya başladık pala beni gözetliyor sanırım

6. Endeks grafiği de 2021 ocak şubat daki gibi yataya sardı. Hayırlısı bakalım

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Fed tutanakları, bankanın faiz oranını artırmaya hazır olduğunu gösterdi -AA

- ABD Merkez Bankası, 25-26 Ocak'ta düzenlenen Federal Açık Piyasa Komitesi toplantısının tutanaklarını yayımladı

WASHINGTON (AA) - ABD Merkez Bankasının (Fed) son toplantısına ait tutanaklar, yetkililerin enflasyona ilişkin riskleri yukarı yönlü gördüğünü ve para politikasında sıkılaşma zamanı geldiği konusunda hemfikir olduğunu ortaya koydu.

Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 25-26 Ocak'ta düzenlenen toplantısına ilişkin tutanakları yayımladı.

Politika faizinin yüzde 0-0,25 aralığında sabit tutulduğu ve faiz artışının martta olacağının sinyalinin verildiği son toplantının tutanakları, bankanın faiz oranlarını yükseltmeye hazır olduğunu gösterdi.

Tutanaklarda, "Üyelerin çoğu, enflasyonun beklendiği gibi düşmemesi halinde Komite'nin politika desteğini şu anda tahmin edilenden daha hızlı bir şekilde kaldırmasının uygun olacağını belirtti." ifadesi yer aldı.

Enflasyonun seyrine dair belirsizliğin arttığına işaret edilen tutanaklarda, Fed yetkililerinin enflasyona ilişkin risklerin yukarı yönlü olduğu konusunda hemfikir olduğu aktarıldı.

Tutanaklarda, enflasyonun Kovid-19 salgınından etkilenen sektörlerin ötesine ve daha geniş ekonomiye yayılmaya başladığı kaydedildi.

Yetkililerin varlık alımlarının yakın zamanda tamamlanması gerektiği görüşünü de koruduğu belirtilen tutanaklarda, üyelerin çoğunun varlık alımlarının geçen yıl aralık ayında açıklanan takvime göre azaltılmaya devam edilmesini ve mart ayının ilk yarısında sona erdirilmesinden yana olduğu kaydedildi.

Tutanaklarda, Fed yetkililerinin bilançoda daralmaya gidilmesi konusunda ise belirli bir karar almadığı, üyelerin bilanço boyutunda önemli bir küçülmeye gidilmesinin muhtemelen uygun olacağını gözlemlediği aktarıldı.

Toplantı tutanaklarında, "Birkaç katılımcı, koşulların muhtemelen bu yıl içinde bilançonun boyutunu küçültmeye başlamayı gerektirebileceği yorumunda bulundu." ifadesi yer aldı.

Tutanaklarda, uygun politika seyrinin ekonomik ve finansal gelişmeler ile bunların görünüm üzerindeki etkilerine ve etrafındaki risklere bağlı olacağı vurgulandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. vay efendim garantide şu kadar mal satılmış" diye bi şey yok, elden geldiğince likidite/fiyat dengesi el verdiği ölçüde bütün kağıtlarda yabancı takasından mal satılıyor, garanti en likit en hacimli tahta olduğu için en çok garan satılmış oluyor mecburen.. yani konu "why garan" değil, konu -yabancı satmıştı, sattı, satıyor.. zaman zaman yabancı artık satmaz demiştik, şu kadar yüzde payı kaldı artık satış gelmez dedik, geldi yine sattı.. sattı sattı sattı, önünü alamadık.. değişen bi şey var mı diye bakıyoruz -yok.. yabancı hala satıyor

garan özelinde çağrı meselesi ayrı bi konu, hassas bi konu, bbva sıradan biri değil, -bofa, jp morgan, citi, deutsche, goldman, cs falan gibi devam eden sıralamada olan aynı familyadan.. alırım hepsini 12.20 demişsin, eee hani ses seda yok, ne olacak bu iş, bbva bi şey desin artık, ilk çeyreği yarıladık, ne zaman gelecek haber ?? gelcekse gelsin **

şimdi şöyle bi şey var, 30-endeks içinde küresel sermayeye ait tek hisse garanti.. endeksin yarısına yakını tusiad grubunda- koç, sabancı, tekfen, doğan, özel 3-banka vs, yüzde 25 pay other-tr diyebileceğimzi eregl, bimas, krdmd, sasa falan, yüzde 21 kamu grubu -thy, tcell, asels, ekg, kozalar vs.. full yabancı olan tek garanti, yüzde 6.2 endeks ağırlığı var, ama ses getirici özelliği var, trend-changer kapasiteye sahip çünkü piyasanın en likit kağıdı, gir bi haftada 1 milyar dolarlık al, bulursun mal tahtada, en çok likit bi kağıt..

Sayfa 578/1001 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •