Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kimse ile uğraşma derdim yok
    Ama kesin konuşmalar kişiyi etkiliyor.Hele tv ,kanalda söylenince,ADAM EMIN OLMAZSA BUNU SOYLEMEZ..KIM REZIL OLMAYI GOZE ALIR..algısı kişiyi etkiler.

Mesela Xtraderx in Kasim 2021 de 1640 üzeri her fiyat satış fırsatıdır demesi..

Bunlara gerek yok..Kendinden emin olunca,Olacaklar senin istediğin gibi değişmez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Sn Metin68 ve diğer zararda olan kardeşlerimize geçmiş olsun
    en kısa sürede telafi etmelerini dilerim
    teşekkürler sn.yemekci..
    Zoruma giden bizzat yazdığım temel ilkelere uymamak...ve yorumla voba yaklaşmak.

3. kırılma anı, s-400 haberinin geldiği 16.ağustos, yüzde 4 aşağı saldıktan sonra hepsini geri alıp +2 kapatmıştı.. o günden itibaren 10 seansta kabaca yüzde 10 yukarı yaptı vadeli, son yılların en başarılı short-squeeze operasyonu oldu.. bu 10 günde toplam açık pozisyon 92 bin azaldı, shortçuların teminatlar buhar oldu..

bu endeks vadeli kısmı, asıl iş tahtalarda döndü- banka endeksi yüzde 27 sıçradı, tcell- petkm de benzer ölçekte yükseldi, buna mukabil eregl-sise-bimas < %5 kaldı, thyao endeks kadar.. esas iş tabii ki bankalar idi, yabancının yıllardır sattığı paçavra fiyata düşmüş bankalar.. yabancı sattı" ibaresi resmi tam anlatmıyor, çünkü büyük ölçekli short pozisyonlar var- yabancı takasından ödünç alarak satış yapan, burdan sağladığı fonlama ile başka tahtalarda iş yapan trade deskler.. bu at hırsızı açıkçıları kibrit kutusuna soktu birileri..

4. Beyler bu işin bileni yok. Herkes beklentisi söyler ama kesinlikle dikkate almamak lazım. Bu işin bileni olsa uzmanların hiç biri aracı kurumlarda maaşlı eleman olmaz. Kaldiracli piyasa 2 tavan yakala sermayeni 3 e katla 2 günde. Bir viopcu ancak diğer bir viopcunun yorumunu belki onemseyebilir. Sporcu ve kurum calisanlarinin lafları boş bizler için. Hele viop yapmayan o psikolojiyi bilmeyen bir analist yorumcu acemidir benim için. Güç sizde sizin ongorulerinizde. Vakıf halkın hatta tüm bankaların sicrayacagi barizdi. Bu enflasyon ve faizde hisse senedi de bir değer olduğu için faiz ve enflasyonda etkilenmek zorunda. Emlak konut 2013 lerde arz olduğunda 2.70 fiyat hatırlıyorum. Dolar 1.90 di. Halk bankasini 25.00 lerde hatırlıyorum dolar bazlı dibib dibinde bsnkalar ve birkac tahta.

5. 30 agustos zafer bayramı kutlu olsun .
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. Dow vadeli yukarı gidiyor. Coşku artarsa alış younunde panik oluşabilir bizde. Bankalarfa öncü hareketi yapan garan tepeden %12-13 düştü. Düzeltme olarak gorulduyse bagragi kamu lardan alabilir. Emlak ttkom tcell asels bunlardada agresif hareketler olabilir. Bayrak el degisterek devam etmeli. Pegasus THY Sasa bunlar dinlenir diye düşünüyorum.

7. THEDOX ceosu fatıh efendı de yakalnmıs A rnavutlıkta
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Kişisel pencereden durum
    Önce teknik analizde uzman değilim

Sanırım Sn Kefeli den görmüş idim
    yükselişlerde swing sayma işini
    yükselişler 9 veya 11 swing de genelde bitiyor idi
    usd Bazlı önemli dirençlerdeyiz.
    kabaca 3250 diyelim
    üstü başka bir dünya

Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları