Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    korealsyon olmadığında da py kafasına göre at koşturuyor Emre abi.. umarım düzelir. .ve geçici bir dönemdir. derinliği olan borsa sağlam borsadır. derinli-ide saydığınız sebepler sağlıyor..
    Mevcut yönetim değişmediği sürece ben yabancının kalıcı geleceğini sanmam...

ABD borsası rekor üstüne rekor kırarken , bizim dolar bazlı 2 ileri 1 geri Osmanlı ordusu tadında olan borsamızla ve buradaki arkasına siyaseti almış- hatta bürokratlar ile beraber iş tutan büyük 3-4 piyasa yapıcı ile kimse uğraşamaz...

Şirket bilançoları da zaten malum. Adamlar hangi değerleme ile şu an giriş yapacak şirketlere? Para sokabileceği şirketler zaten likidite sebebi ile holding,banka,telekom,havacılık vs belli şirketler.. Onlarda şu an gelen bilançolara göre ucuz değil ..

Haaa biz gene yukarı gideriz ki- 2025 de 3,30 dolara doğru- tekrar gideceğimizi düşünüyorum.Ama biz bize,ara sıra trade eden yabancı giriş çıkışları ile gideriz bence...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mevcut yönetim değişmediği sürece ben yabancının kalıcı geleceğini sanmam...

ABD borsası rekor üstüne rekor kırarken , bizim dolar bazlı 2 ileri 1 geri Osmanlı ordusu tadında olan borsamızla ve buradaki arkasına siyaseti almış- hatta bürokratlar ile beraber iş tutan büyük 3-4 piyasa yapıcı ile kimse uğraşamaz...

Şirket bilançoları da zaten malum. Adamlar hangi değerleme ile şu an giriş yapacak şirketlere? Para sokabileceği şirketler zaten likidite sebebi ile holding,banka,telekom,havacılık vs belli şirketler.. Onlarda şu an gelen bilançolara göre ucuz değil ..

Haaa biz gene yukarı gideriz ki- 2025 de 3,30 dolara doğru- tekrar gideceğimizi düşünüyorum.Ama biz bize,ara sıra trade eden yabancı giriş çıkışları ile gideriz bence...
    Bankalara frontcu ufak fonlar girdi 2 ye katladı fiyatlar.

Adamlar hangi seviyeden toplayacak hangi seviyeden geri satacak, zor yani.

anca bakabildim foruma

çoğu huylarda genetik olarak geçer..

yazacak çok şey varda..

şuradan başlayım...

çokta şeyimde..

"Diyanet israfın sembolü haline geldi!" / Gazeteci Mustafa Bildircin & Fatih Altaylı

https://www.youtube.com/watch?v=oiu_VQP-MrY

6. Selooo Allah belanı versin oğlim, niye böle kapadın
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. İst sıcakmış yaw, ankara nın ayazına alışmışım,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •