Algı dan başka birşey yok ülkede hafta sonu Sultan Ahmetteydim misafirlerim geldi dolaştırdım filistin için gösteriler vardı , bir aile konuşuyor cumhurbaşkanımız oraya giden herkesi geri getirdi orda bırakmadı diye hararetli bir şekilde anlatıyorSanki diğer giden aktirislerin ülkeleri kendi vatandaşlarını orada bıraktı baktım herkes bu kafada , sosyal medyada twitler havada uçuşuyor tamam dedim hükümet bunu sosyal medya ve kendi seçmeni üzerinden kullanıyor kimsede sorgulama yok bu filistin buraya nasıl geldi diye, bir önceki gidenler İsrailliler tarafından öldürüldüğünde o dava ne oldu RTE gidenlere ne demişti soran yok.
sonra oradan bim vardı karşımızda girdim su ıvır zıvır alalım diye ülkenin ekomik marketi denilen yerde fiyatların hepsi uçuk olmuş , sabah haber seyrediyorum çocuğunun beslenme çantasın peynir koymak için aldığı peynirin fişini gönderen aileler sonra çıkıyor merkez bankası yastık altındaki altın yüzünden vs konuşuyor yazık .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
sindo vatandaşın ne dediğini boşver...
sen asıl zihniyeti gör.. net resim.
istanbul seçimlerinde imamoğlu ikinci kez seçildiğinde yandaş gazeteler nasıl başlık attı hatırlıyormusun ?
darbe yapıldı.. sivil darbe.
manşet bu.
bunu aklından çıkarma.
Evini satan altın almış şimdide arsasını satan altın alıyor muş ula acemi pazarlamacı arsanın üzerine çadır kurarım bir yerinede domates biber ekerim yine yaşarım altın ne işime yarar üzerine oturamazsın yiyeyim dersen yiyemezsin seni kovuyorum sen pazarlamayı bırak doğru imalathaneye in![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
yandaşın attığı başlığın önemi yok çünkü adı üzerinde yandaş iktidar bu gazeteleri bir şekilde maddi olarak ayakta tutuyor onlarda görevini yapıyor bugun Ak parti iktidardan düşse bu medyanın çoğu topu diker , muhalefet gelse oda kendi medyasını oluşturacak değişmez oda başlık atıcak burada olması gereken zümrelere değil halkı ayakta tutmak ekonomik olarak , geçende söyledim bu kadar ekonomik sıkıntı var ak parti %29 altına gelmiyor bu ne demek biliyormusun iktidarları sürece gerek iş imkanı gerek parasal yardım alan kişiler ordusu biz gidersek size vermezler bu yardımları bu işleri diyorlardır .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri